• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dve nagradi Epica za New Moment New Ideas Company

Srbska agencija New Moment New Ideas Company je za svoj projekt »Knjiga miru« osvojila bronasto in srebrno nagrado na mednarodnem oglaševalskem tekmovanju Epica 2017. Tako je edina agencija iz regije, ki ji je uspelo dobiti nagrado na Epici. Nagrade bodo podelili jutri, 16. novembra 2017, v Berlinu.

Projekt »Knjiga miru« (»One Book For Peace«), ki so ga v sodelovanju z agencijo Y&R Dubaj pripravili za Medreligijski svet Bosne in Hercegovine, poudarja pomen harmonije in medsebojnega sobivanja za obuditev harmonije v svetu, kjer so konflikti v porastu. Osredotoča se na podobnosti (in ne razlike med Biblijo in Koranom). Poudarja tudi pomembnost dialoga med pripadniki različnih ver in »začeti pogovor med običajnimi ljudmi.« Avtor knjige je novinar Mirnes Kovač ob pomoči teologov Muhameda Fazlovića (islam) in Pavla Mijovića (krščanstvo).

Akcija je bila letos nagrajena s kar petimi kanskimi »levi«.

P. S. Žarko Sakan, direktor agencije New Moment New Ideas Company, je letos član žirije za nagrade Sempler. Prihodnji teden pride v Portorož, kjer mu boste lahko čestitali tudi v živo.