• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Mercator izdal prvo številko revije Pika

Gre za prvo Mercatorjevo revijo s posebno praznično vsebino, ki se posveča prihajajočim praznikom. Med drugim po praznikih diši tudi njena naslovnica.

Kot pravijo pri Mercatorju, v Piki najdete odgovore na številna »praznična« vprašanja. Kako pripraviti drobne prigrizke in sladice brez pretiranega truda? Kako pripraviti pravo božično pečenko? Kako presenetiti s čokoladno rulado, kakšen vegetarijanski praznični jedilnik svetuje dvojec Midva kuhava? Morda dobite tudi kakšen namig za dekoracije, preberete pa si lahko tudi pogovor s parom Tejani in nogometašem Mitjo Vilerjem.

Po besedah Andreje Možina, urednice revije in direktorice oddelka za neposredni marketing pri Mercatorju, so z revijo želeli predstaviti vse dobro, kar prinaša veselje ob pripravi jedi in druženju z najbližjimi, še posebej pred prazniki. »Ni boljše priložnosti od bližajočih se praznikov, da našim kupcem ponudimo več takšnih vsebin, zato smo se odločili pripraviti revijo. Naprodaj je v večjih Mercatorjevih trgovinah in verjamemo, da bo marsikomu prijazna pomočnica v prazničnem decembru. Ker vse dobro pričakuje samo še vas,« je povedala Možinova.