• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tokratnem pregledu delovnih mest podjetja iščejo sveže moči predvsem na področju vodenja projektov. Zaposlujejo AV studio, eHrana, Henkel, P Automobil Import in Directa.

Oglaševalska agencija AV studio v svojo ekipo vabi vodjo projektov (m/ž) v poslovni enoti v Velenju. »Če ti agencijsko življenje in (ne)mogoči izzivi niso tuji, uživaš v stimulativnem in kreativnem okolju ter v družbi največjih slovenskih podjetij, lahko samostojno vodiš projekte in ekipe različnih strokovnjakov, hitro uredi svoj CV in se do 15. novembra prijavi na [email protected],« sporočajo iz agencije.

Marketinška agencija Directa v svoje vrste vabi vodjo projektov z marketinškimi znanji (m/ž), ki bo skrbel za celovito upravljanje in izvedbo posamičnih agencijskih projektov, razvoj trženjskega programa in komunikacijo z naročniki. Prijavite se lahko do 17. novembra 2017 na elektronskem naslovu [email protected]. Več informacij o delovnem mestu je na voljo na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Portal za naročanje hrane eHrana zaposli vodjo operacij (m/ž), ki bo sodeloval pri ustvarjanju on- in off-line marketinških strategij ter predstavljal storitve novim poslovnim partnerjem. Prijave sprejemajo do 24. novembra 2017 preko zaposlitvenega portala MojaZaposlitev.si.

Henkel nudi priložnost mlajšemu vodji ključnih kupcev (m/ž), ki bo razvijal odnose s ključnimi strankami, izvajal prodajne in tržne strategije in opravljal analize trga. Preko spletnega obrazca se lahko prijavite do 25. novembra 2017, podrobnosti o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Uvoznik vozil P Automobil Import išče skrbnika oglaševanja (m/ž) servisne dejavnosti za Peugeot in Citroen za področje Slovenije in Bosne in Hercegovine. Kandidat bo skrbel za pripravo marketinških komunikacij in materialov za servisno dejavnost, pripravo spletnih vsebin in lokalno oglaševanje. Prijavite se lahko le še danes preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.