• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tokratnem pregledu delovnih mest podjetja iščejo predvsem sodelavce v marketingu. Nove delovne izzive nudijo ENKI, Porsche Slovenija, Forum Media, Mogenas, PetFood Specialties, SC Johnson in Babycenter.

Porsche Slovenija išče vodjo digitalnih projektov (m/ž), ki bo projekte vodil z nadrejenim sodelavcem, odgovoren pa bo tudi za digitalne projekte in aplikativne rešitve. Vaše prijave sprejemajo do 15. novembra 2017 preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Založba Forum Media (del mednarodne skupine Forum Media Group), zaposli vodjo spletnega marketinga (m/ž). Novi sodelavec bo skrbel za načrtovanje in izvedbo spletnih marketinških aktivnosti (SEO, SEM, družbena omrežja). Vaše prijave pričakujejo do 10. novembra 2017 preko zaposlitvenega portala MojaZaposlitev.net.

Digitalna agencija ENKI išče umetniškega direktorja (m/ž) z izkušnjami na področju digitalnega oblikovanja. Če verjameš, da s svojim znanjem lahko prispevaš k še boljšim rezultatom v ekipi, potem si pravi za nas,« sporočajo iz agencije. Več informacij o delovnem mestu najdete tukaj. 

Mladinska oglaševalska mreža Mogenas zaposli urednika spletnega medija in vodjo spletne trgovine (m/ž) za izdelavo in implementacijo strategije spletnega medija in njegovo upravljanje ter ustvarjanje novih vsebin. Prijave pošljite do 13. novembra 2017 na [email protected]. Več o delovnem mestu si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Podjetje PetFood Specialities, ki se ukvarja s podporo proizvajalcem prehrane hišnih ljubljenčkov, zaposli strokovnjaka v marketingu (m/ž), ki bo odgovoren za načrtovanje, razvoj in izvajanje trženja in prodajnih aktivnosti. Prijave sprejemajo na elektronski naslov [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Otroška strgovina Babycenter v svojo sredino vabi samostojnega sodelavca v marketingu (m/ž). Kandidat bo med drugim sodeloval pri izvedbi marketinških projektov in pripravi marketinških materialov. Prijave sprejemajo do 15. novembra 2017 preko portala MojeDelo.com.

Mednarodna korporacija SC Johnson, ki je lastnik blagovnih znamk Autan, Mr. Muscle, Rayd in Baygon, zaposli sodelavca v tržnem marketingu (m/ž). Kandidat bo opravljal tržne raziskave, pripravljal in izvajal marketinške aktivnosti ter sodeloval z lokalnimi raziskovalnimi agencijami. Prijavite se lahko preko družbenega omrežja LinkedIn.