• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Naključje ali ne, ob koncu desetega meseca v letu smo zbrali deset delovnih mest s področij vodenja projektov, marketinga in odnosov z javnostmi. Zaposlujejo Websi Spletni prvaki, Infinum, Starcom, Lin&Nil, Taktik, Telemach, Lisca in Sensilab.

Pri projektu Websi Spletni prvaki medse vabijo sodelavca v prodaji (m/ž). Področje dela sta predvsem vsebinski marketing in tekstopisje. Za dodatne informacije pišite na [email protected].

Medijska agencija Starcom, ki je del agencijske skupine Publicis One Slovenija, išče medijskega načrtovalca (m/ž). Potrebujejo samoiniciativnega, prilagodljivega in komunikativnega sodelavca. Prijave pošljite do 1. novembra 2017 na elektronski naslov [email protected]

Digitalna agencija Infinum v svoje vrste vabi vodjo projektov (m/ž), ki bo vodil dva to tri velike in štiri do pet majhnih projektov. Usmerjal bo ekipo razvijalcev in oblikovalcev in pomagal pri razvoju kreativnih konceptov. Prijavite se lahko le še danes preko spletnega obrazca.

Agencija Taktik v svojo sredino vabi asistente (m/ž) s statusom študenta. Kandidati morajo opraviti nalogo, ki je opisana tukaj. Prijave sprejemajo do 10. novembra 2017.

Agencija za odnose z javnostmi Lin&Nil z blagovno znamko Andreja išče sodelavca (m/ž) za pomoč pri odnosih z javnostmi in upravljanju družbenih omrežij. Delo vključuje sodelovanje z mediji, pisanje, organizacijo dogodkov in nastopanje. Vaše prijave pričakujejo na elektronskem naslovu [email protected]ali preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Telekomunikacijski operater Telemachv svoje vrste vabi vodjo projektov v marketingu – tekstopisca (m/ž). Novi sodelavec bo odgovoren za pisanje prodajnih, predstavitvenih in marketinških besedil ter sloganov (za spletne in tiskane medije) in sodelovanje z marketinškimi agencijami. Prijavite se lahko prek zaposlitvenega portala MojaZaposlitev.si

Cloudy, zastopnik blagovnih znamk Catepillar, Birkenstock in Tommy Hilfiger, nudi priložnost vodji blagovnih znamk (m/ž). Kandidat bo skrbel za razvoj blagovnih znamk, naročanje blaga in sodelovanje z oddelkom marketinga. Prijave sprejemajo do 19. novembra 2017 preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com, kjer je na voljo tudi več informacij o delovnem mestu.

Lisca zaposli strokovnjaka za digitalno transformacijo marketinga (m/f). Novi sodelavec bo med drugim skrbel za optimizacijo delovnih procesov z informacijsko podporo, povezovanje informacijskih sistemov in sodelovanje z zunanjimi izvajalci. Prijavite se lahko do 18. novembra 2017 preko elektronskega naslova [email protected] ali zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Sensilab, blagovna znamka prehranskih dopolnil, išče vodjo projektov (m/ž) za spletno trgovino. Kandidat bo skrbel za vodenje in razvoj spletnih prodajnih aktivnosti v Sloveniji, upravljal oglaševanje na Facebooku in ponudbe v spletni trgovini. Prijave pošljite na [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.