• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Izšla je »predkonferenčna« številka SPORTO magazina

Na naslovnici 23., oktobrske izdaje SPORTO magazina je irski borec Conor »The Notorious« McGregor. Z nasprotnikom, boksarjem Floydom Mayweatherjem, sta poskrbela za »dvoboj stoletja«. No, za nekatere je bil tudi »obračun denarja«. Zakaj je segel dlje od borilnih veščin, pa v novem SPORTO magazinu, ki bo tudi priložen prihajajoči številki Marketing magazina.

Od junaškega ježka do Luke Dončića

Kdo je junaški ježek (»Hero the Hedgehog«), maskota svetovnega prvenstva v atletiki? Po mnenju avtorjev revije je dokaz, da lahko maskota postane blagovna znamka. Veliko pozornosti je namenjene tudi nogometnemu razcvetu v regiji. V tej sezoni se je prvič po razpadu nekdanje Jugoslavije v skupinski del tekmovanj UEFA uvrstilo kar pet klubov iz regije (Maribor, Partizan, Vardar, Crvena zvezda in Rijeka).

Nekaj novega o umetnosti družbenih medijev se lahko naučite v intervjuju z Jessico Smith, digitalno strateginjo pri bejzbolskem klubu New York Yankees. Govora je tudi o olimpijski zapuščini in prihodnosti kandidatur za največja tekmovanja z Michaelom Coleom, prav tako gostom na konferenci SPORTO 2017. In da, berete lahko tudi o trenutno enem najboljših košarkarjev v Evropi, Luki Dončiću!