• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V »bobnarskem« tednu podjetja iščejo zelo raznolik kader, vse od umetniškega direktorja preko vodje projektov pa do vodje oddelka za odnose z javnostmi. Zaposlujejo Grey Ljubljana, Futura DDB, CNJ, Hervis, Media24, Petfood Specialties in TAM-TAM.

Oglaševalska Grey Ljubljana k sodelovanju vabi direktorja projektov (m/ž) in vodjo projektov (m/ž), ki imata vsaj dve leti izkušenj z delom v oglaševalski agenciji in vodenjem oglaševalskih akcij. Prijave pošljite do 26. oktobra 2017 na elektronski naslov [email protected].

Oglaševalska agencija Futura DDB zaposli umetniškega direktorja (m/ž) z izkušnjami v snovanju in oblikovanju oglaševalskih kampanj, identitete blagovnih znamk in embalaže. Prijavite se lahko do 24. oktobra 2017 na elektronski naslov [email protected]

Digitalna agencija CNJ v svojo sredino vabi vodjo ključnih naročnikov (m/ž). Od kandidata pričakujejo izkušnje s samostojnim vodenjem projektov in dobre vodstvene sposobnosti, osnovno znanje prodaje in nadpovprečno poznavanje digitalnih tehnologij in trendov. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected].

Zalolžnik Media24, ki izdaja časopise Ona, EkipaSN in Dolenjski list, išče referenta v marketingu (m/ž), Kandidat bo sodeloval pri pripravi materialov in izvajanju marketinških akcij. Prijave sprejemajo le še danes na elektronskem naslovu [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Športna trgovina Hervis v svoje vrste vabi upravljavca družbenih omrežij (m/ž), ki bo skrbel za spletni nastop podjetja in upravljal profile na družbenih omrežjih. Prijavite se lahko do 22. oktobra 2017 preko spletnega obrazca, več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Podjetje PetFood Specialities, ki se ukvarja s podporo proizvajalcem prehrane hišnih ljubljenčkov, zaposli strokovnjaka v marketingu (m/ž), ki bo odgovoren za načrtovanje, razvoj in izvajanje trženja in prodajnih aktivnosti. Prijave sprejemajo na elektronski naslov [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Družba TAM-TAM išče vodjo oddelka za odnose z javnostmi (m/ž). Pričakujejo znanja s področja celostnega komuniciranja, korporativnega in produktnega vodenja odnosov z javnostmi, organizacije dogodkov ter upravljanja z družbenimi omrežji. Prijave in morebitna vprašanja za delo v ljubljanski pisarni pošljite na [email protected] do 31. oktobra 2017.