• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Če so v prejšnjih dveh pregledih delovnih mest tedna vodili piarovci, podjetja tokrat iščejo sodelavce z vseh področij marketinga. Nove delovne izzive ponujajo AVI, Piardigma, Madwise, Pro Plus, Skaza, Krka, Plevnik in Toyota.

Agencija za organizacijo dogodkov AVI v svojo sredino vabi kreativnega člana ekipe (m/ž) z vsaj tremi leti izkušenj z organizacijo dogodkov in dobrim poznavanjem družbenih omrežij in programov Microsoft Office. Prijave pošljite do 15. novembra 2017 na elektronski naslov [email protected].

Agencija za odnose z javnostmi Piardigma k sodelovanju vabi asistenta (m/ž). Med zaželenimi znanji so pisanje (sporočil za medije, člankov in novic) ter poznavanje področja odnosov z javnostmi (zaslužene, plačane, lastne in deljene objave) in odnosov z mediji, internega komuniciranja in družbenih omrežij. Prijave lahko pošljete na elektronski naslov [email protected].

Digitalna agencija Madwise zaposli oblikovalca (m/ž). Kandidat bo načrtoval projekte in jih v sodelovanju z vodjo projektov ustvarjal od njihovega začetka do konca. Vloga zahteva pripravo uporabnikovega potovanja, žične modele, spletna mesta in prototipe. Prijave sprejemajo do 24. oktobra 2017 preko zaposlitvenega portala MojaZaposlitev.si.

Podjetje Skaza išče vodjo blagovne znamke (m/ž), ki bo skrbel za strateško upravljanje blagovne znamke, promocijo izdelkov in načrtovanje tržno-prodajne aktivnosti. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Podjetje Plevnik, ponudnik celovitih tehnoloških rešitev za predelavo mleka, zaposli skrbnika multimedijskih vsebin (m/ž) za pripravo in izdelavo promocijskih materialov in vsebin ter urejanje in vzdrževanje spletne strani in družbenih omrežij. Prijavite se lahko na elektronskem naslovu [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com

Medijska hiša Pro Plus zaposli kar tri nove sodelavce, in sicer iščejo asistenta vodje projektov trženja (m/ž), montažerja (m/ž) in sodelavca za podporo uporabnikom (m/ž).

Toyota v svoje vrste vabi asistenta v marketingu in odnosih z javnostmi (m/ž) s statusom študenta. Kandidat bo med drugim skrbel za pripravo vozil za predajo medijem in vključenost v administracijo in vodenje statutarnih dokumentov podjetja. Vaše prijave pričakujejo do vključno 20. oktobra 2017 na elektronski naslov [email protected]. Več informacij o delovnem mestu najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Tovarna zdravil Krka zaposli sodelavca za marketinško komuniciranje (m/ž), ki bo pisal marketinška in korporativna sporočila in urejal spletna mesta ter pomagal pri organizaciji dogodkov. Prijave sprejemajo le še do sobote, 14. oktobra 2017, preko zaposlitenega portala MojeDelo.com.