• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Bi predstavili svoj projekt sponzorstva ali športnega marketinga?

Odprte so prijave za Sporto Awards 2017, ki nagrajuje najboljše projekte na področju sponzorstev in športnega marketinga. Prijave so odprte do 20. oktobra 2017.

Pod okriljem konference, ki bo med 16. in 17. novembrom 2017 v (S)Portorožu, bodo že dvanajstič podelili nagrade Sporto Awards in Sporto Brands. Organizator tekmovanja, Društvo za marketing Slovenije (DMS) v sodelovanju z Evropskim sponzorskim združenjem (ESA), je letos tekmovalni del še razširil. Svoja dela namreč lahko po novem prijavijo tudi prijavitelji iz Madžarske, Slovaške in Češke. 

Po mnenju Tanje Kavran, izvršne direktorice DMS, razširitev pomeni prihod novih mednarodnih praks in strokovnih izkušenj. »DMS bo kot nacionalni partner nagrade še naprej sledil najpomembnejšemu cilju izbora za nagrade Sporto – širitvi in prenosu strokovnega znanja ter razvoju stroke. Poglobljena povezava nagrad Sporto z Evropskim sponzorskim združenjem pa obenem omogoča širitev znanj in dobrih praks v še širšem mednarodnem okolju in s tem večji mednarodni ugled nagrade,« je povedala Kavranova.

Svoje projekte lahko prijavite tukaj.