• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V prvem tednu oktobra bodo največ delovnih izzivov našli komunikatorji. Nove sodelavce iščejo AV studio, Publicis One Slovenija, Barilla, AVI, Vitapur, Delavska hranilnica, Elan, SPEM sKomunikacije in Mogenas.

Oglaševalska agencija AV studiov svoje vrste vabi strokovnjaka za družbena omrežja (m/ž). Ali dobro razumete družbena omrežja? Znate pripraviti tudi oglase zanje? Veste, kaj pomenijo vsi čustvenčki, želite ustvarjati kampanje in delati v Ljubljani? Če ste pozitivno odgovorili na ta vprašanja, pošljite svoj življenjepis in reference do 13. oktobra 2017 na elektronski naslov [email protected]

Agencija za odnose z javnostmi AVI v svojo sredino vabi kreativnega člana ekipe (m/ž)z dobrim poznavanjem družbenih omrežij in programov Microsoft Office. Prijave pošljite do 10. oktobra 2017 na elektronski naslov [email protected].

Oglaševalska agencija Publicis One Slovenija išče asistenta v menedžmentu (m/ž) za podporo pri upravljanju agencijske skupine. V ekipi potrebujejo samoiniciativnega, prilagodljivega in komunikativnega sodelavca. Prijave pošljite do 15. oktobra 2017 na elektronski naslov [email protected].

Prehrambno podjetje Barilla nudi priložnost strokovnjaku za digitalno komuniciranje in marketing (m/ž) na področju regije Adriatik. Kandidat bo med drugim skrbel za vsebine in njihovo izvedbo na različnih digitalnih platformah in izvedbo oglaševalskih aktivnosti. Prijave sprejemajo na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Delavska hranilnica zaposli strokovnjaka za marketing in komuniciranje (m/ž), ki bo skrbel za strateško upravljanje marketinga in odnosov z javnostmi in usklajeno celostno grafično podobo hranilnice. Prijavo z življenjepisom pošljite do 15. oktobra 2017 na elektronski naslov [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Elan išče asistenta v marketingu (m/ž)za pomoč pri usklajevanju in izvajanju vseh marketinških, komunikacijskih in promocijskih projektov za povečanje izpostavljenosti blagovne znamke. Vaše prijave pričakujejo do 16. oktobra 2017 na elektronski naslov [email protected]. Podrobnejše informacije o delovnem mestu najdete na Elanovi spletni strani.

Agencija za odnose z javnostmi SPEM Komunikacije išče vodjo projektov s področja odnosov z javnostmi (m/ž). Pričakujejo znanja s področja celostnega komuniciranja, korporativnega in produktnega vodenja odnosov z javnostmi, organizacije dogodkov ter upravljanja z družbenimi omrežji. Zaželeno je, da delo opravljate v Mariboru. Prošnje, predstavitve in morebitna vprašanja pošljite na [email protected]

Proizvajalec ležišč Vitapur v svojo sredino vabi skrbnika družbenih omrežij (m/ž), ki bo skrbel za pripravo vsebin za družbena omrežja ter pisno korespondenco in komunikacijo s strankami na družbenih omrežjih. Prijave v slovenskem in angleškem jeziku do 15. oktobra 2017 pošljite na elektronski naslov [email protected].

Mladinska oglaševalska mreža Mogenas zaposli urednika spletnega medija in vodjo spletne trgovine (m/ž) za izdelavo in implementacijo strategije spletnega medija in njegovo upravljanje ter ustvarjanje novih vsebin. Prijave pošljite do 12. oktobra 2017 na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.