• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Za konec devetega meseca v letu smo zbrali devet prostih delovnih mest s področja marketinga, vodenja projektov in digitalnega oglaševanja. Zaposlujejo OMG Slovenija, Sonce.net, Harvey Norman, Abanka, Ahac, Amer Sports in Teta Frida.

Medijska agencija OMG Slovenijaima razpisani dve delovni mesti, in sicer iščejo strokovnjaka za digitalno oglaševanje (m/ž)in asistenta za digitalno oglaševanje in analitiko (m/ž)s statusom študenta.

Oglaševalska agencija Sonce.net v svoje vrste vabi izkušenega vodjo digitalnih projektov (m/ž). Kandidat bo odgovoren za vodenje in snovanje digitalnih projektov različnih velikosti in z različnimi orodji za domače in tuje naročnike. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected]  oziroma preko zaposlitvenega portala MojaZaposlitev.si.

Trgovina s pohištvom Harvey Norman zaposli sodelavca v marketingu (m/ž), kibo skrbel za družbena omrežja, vzdrževanje spletne strani, popravljanje in obdelovanje slik. Prijave pošljite do 4. oktobra 2017 preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Distribucijsko podjetje Ahac zaposli vodjo tržnega marketinga (m/ž) za analizo podatkov o prodaji izdelkov in učinkovitosti tržnih aktivnosti ter njihovo načrtovanje. Prijave sprejemajo na elektronski naslov [email protected] oziroma preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Abanka v svojo sredino vabi sodelavca na področju tržnega komuniciranja (m/ž). Kandidat bo skrbel za razvoj storitvenih blagovnih znamk, merjenje uporabniške izkušnje na spletnem portalu in pripravo načrta razvoja ključnih komunikacijskih digitalnih orodij. Prijave pošljite na elektronski naslov [email protected], vse preostale informacije najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Družba za športne izdelke Amer Sports išče vodjo tržnega komuniciranja (m/ž), ki bo prilagajal in izvajal svetovne marketinške programe za blagovne znamke Amer Sports v Sloveniji in na Hrvaškem. Prijave sprejemajo na elektronski naslov [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Delo Prodaja v svoje vrste vabi upravljavca blagovnih skupin (m/ž) za analizo prodaje in nabave po prodajnih kategorijah, spremljanje blagovnega dela prodaje in izvajanje nalog v sklopu promocijskih in drugih akcij za povečevanje prodaje. Prijave sprejemajo preko elektronskega naslova [email protected], več informacij pa najdete na zaposlitvenem portalu MojaZaposlitev.si.

Kavarna Teta Frida išče vodjo projektov v marketingu (m/ž) z znanji oblikovanja, vodenja projektov in upravljanja družbenih omrežij. Prijave pošljite do 1. oktobra 2017 preko zaposlitvenega portala MojaZaposlitev.si.