• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tokratnem pregledu delovnih mest so najbolj iskani strokovnjaki za odnose z javnostmi. Nove sodelavce iščejo SPIRIT Slovenija, Slovenska oglaševalska zbornica, Adria Airways, Httpool, FRI, Lisca, Viberate in Dukat.

SPIRIT Slovenija zaposli vodjo oddelka za promocijo in odnose z javnostmi (m/ž). Kandidat bo usmerjal vsebinsko izvajanje posameznih projektov oddelka, vodil bo projektne skupine in skrbel za gospodarnost oddelka. Do 17. septembra 2017 pošljite prijave na elektronski naslov [email protected], več o delovnih nalogah in zahtevah pa si lahko preberete tukaj.

Spletna oglaševalska mreža Httpool v svoje vrste vabi vodjo spletnih projektov (m/ž) z izkušnjami z vodenjem Facebook in Google kampanj. K sodelovanju vabijo tudi študenta (m/ž) komunikologije, tržnega komuniciranja, medijev ali sorodne družboslovne smeri. Zainteresirani prijavo in življenjepis pošljite do 1. oktobra.2017 na elektronski naslov [email protected].

Slovenska oglaševalska zbornica (SOZ) išče ambasadorja (m/ž) raziskave Merjenje obiskanosti spletnih strani (MOSS). Delovne naloge kandidata med drugim obsegajo povezovanje in krepitev slovenskega digitalnega trga ter skrb za interese industrije, pridobivanje novih pristopnikov k raziskavi MOSS in promocijo MOSS kot blagovne znamke. Rok za prijave je 27. oktober 2017, pošljite pa jih na elektronski naslov [email protected] Več o delovnem mestu si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Letalska družba Adria Airways zaposli strokovnjaka za odnose z javnostmi (m/ž). Novi sodelavec bo odgovoren za korporativno komuniciranje, pripravo novinarskih konferenc, novinarskih gradiv, sporočil za medije in skrb za spletno novinarsko središče in fotogalerijo. Prijavite se lahko do 24. septembra 2017 preko zaposlitvenega portala MojaZaposlitev.si.

Služba za komuniciranje Fakultete za računalništvo (Univerza v Ljubljani) v svoje vrste vabi samostojnega strokovnega sodelavca (m/ž). Iščejo kandidata za izvajanje odnosov z javnostmi in promocijo fakultete, pisanje novic in sporočil za javnost, organizacijo in izvedbo dogodkov ter objavljanje in urejanje spletnih strani in družbenih omrežij. Prijavite se lahko do 3. oktobra 2017 preko zaposlitvenega portala MojaZaposlitve.si.

Lisca zaposli strokovnjaka za digitalno transformacijo marketinga (m/ž). Delo obsega optimizacijo delovnih procesov z informacijsko podporo, povezovanje informacijskih sistemov in koordinacijo in sodelovanje z zunanjimi izvajalci. Prijave do 26. septembra 2017 pošljite na elektronski naslov marjeta.rž[email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete tukaj.

Startup Viberate v svojo sredino vabi svetovalca za pomoč uporabnikom (m/ž), ki bo s strankami komuniciral preko elektronske pošte, družbenih omrežij (Facebook, Twitter, Telegram, Slack) ali drugih komunikacijskih orodij. Prijavite se lahko do 30. septembra 2017 na elektronskem naslovu [email protected], več informacij o delovnem mestu pa je na voljo na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Prehrambeno podjetje Dukat išče vodjo ključnih kupcev (m/ž) za področje maloprodaje, ki bo upravljal rast in dobičkonosnost prodaje pri posameznih kupcih in spremljal njihovo uspešnost. Prijave sprejemajo do 20. septembra 2017 le preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Eko sklad išče svetovalca (m/ž) v Sektorju za promocijo, informiranje in razvoj. Zahtevan je izpit iz upravnega postopka, zaželjene pa so izkušnje na področju promocije odnosov z javnostmi in varstva okolja. Prijave sprejemajo do 18. septembra 2017, več informacij in podrobnosti prijave pa najdete tukaj