• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tokratnem pregledu delovnih mest se delovni izzivi v marketingu najdejo v trgovini, oglaševalskih in digitalnih agencijah, modi, trgovini in še kje. Zaposlujejo CNJ digital, Luna TBWA, iPROM, STA potovanja, Red Orbit, Lisca, Studio Moderna, Atlantic Grupa, Kozmetika Afrodita, MOL Slovenija, Triglav Zdravje, Pharmalinea in EltusPlus.

Agencija CNJ digital išče vodjo projektov (m/ž) z nadpovprečnim poznavanjem digitalnih tehnologij in trendov, znanjem spletne analitike in programskih jezikov HTML, CSS, JS. Prijave sprejemajo do 11. septembra 2017, več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Agencija Luna TBWA v svoje vrste vabi receptorja (m/ž), ki bo sprejemal obiskovalce, poslovne partnerje in skrbel za evidenco pošte, koordinacijo sestankov in pisanje obvestil.

Spletni medijski zakupnik iPROM išče samostojnega strokovnega sodelavca za korporativno komuniciranje (m/ž). Kandidat bo med drugim sodeloval pri razvoju komunikacijske strategije podjetja, pripravi komunikacijskih gradiv in odnosih z mediji in drugimi javnostmi. Prijavite se lahko do 30. septembra 2017 na spletni strani agencije, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Potovalna agencija STA potovanja v svojo posadko vabi dva nova člana, in sicer zaposlijo asistenta na oddelku digitalnega marketinga (m/ž) in skrbnika spletnih strani (m/ž). Prijave za obe delovni mesti sprejemajo do 14. septembra 2017 prek spletnega obrazca.

Digitalna agencija Red Orbit zaposli strokovnjaka za optimizacijo spletnih strani (m/ž) z odličnim poznavanjem optimizacije spletnih strani na mednarodni ravni (vsaj 3 leta izkušenj) in orodij, kot so Moz, SEMRush in Search Console. Prijave pošljite preko spletnega obrazca, več informacij o delovnem mestu pa najdete tukaj.

Atlantic Grupa išče dva nova sodelavca v strateški poslovni enoti Kave. V svojo sredino vabijo vodjo blagovne znamke (m/ž) in vodjo razvoja kategorije (m/ž). Priložnost pa nudijo tudi pripravnikom (m/ž).

Prehransko podjetje Barilla zaposli sodelavca v marketingu (m/ž), ki bo načrtoval in koordiniral tržno-prodajne aktivnosti ter analiziral podatke. Prijavite se lahko na elektronskem naslovu [email protected], več informacij v povezavi z delovnim mestom pa je na voljo na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Kozmetika Afrodita v svoje vrste vabi vodjo ključnih kupcev (m/ž). Kandidat bo odgovoren za načrtovanje, izvedbo in nadzor prodajnih aktivnosti,  sodelovanje pri letnih pogajanjih in vodenje in pripravo poročil uspešnosti. Prijavite se lahko do 4. oktobra na elektronskem naslovu [email protected], več informacij pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

MOL Slovenija, članica mednarodne naftne in plinske družbe Skupina MOL, vabi k sodelovanju asistenta v marketingu in programu zvestobe (m/ž). Delovne naloge obsegajo pripravo manjših marketinških aktivnosti in izvedbo nalog v povezavi s programom zvestobe za stranke. Prijave pošljite do 20. septembra 2017 na elektronski naslov [email protected], več informacij pa je na voljo tukaj.

Lisca ima razpisano delovno mesto upravljavca družbenih omrežij in modnega blogerja (m/ž). Kandidat bo odgovoren za vodenje in ustvarjanje vsebin na družbenih omrežjih, pripravo vsebin za spletni marketing in »lifestyle« časopis ter sodelovanje z zunanjimi blogerji. Podrobnejši opis delovnih nalog najdete na Liscini spletni strani, prijave pa sprejemajo na elektronski naslov [email protected].

Studio Moderna zaposli vodjo marketinških analiz (m/ž). Kandidat bo skrbel za načrtovanje kvantitativnih raziskovalnih projektov, notranje analize podatkov in administracije. Prijave sprejemajo do 18. septembra 2017 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Triglav Zdravje išče strokovnega sodelavca v marketingu (m/ž), ki bo med drugim skrbel za izvedbo marketinških aktivnosti preko digitalnih komunikacijskih kanalov, pripravo besedil in sodelovanje pri vsebini vizualne podobe sporočil ter drugih vsebin za razne kampanje na družbenih omrežjih ter objave v digitalnih medijih. Prijavite se lahko do 15. septembra 2017 na elektronskem naslovu [email protected], podrobneje o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Radenska nudi priložnost vodji trgovskega marketinga (m/ž), ki bo načrtoval, vodil in koordiniral marketinške aktivnosti za posamezne prodajne kanale na slovenskem in hrvaškem trgu. Prijavite sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Ponudnik prehranskih dopolnil PharmaLinea išče vodjo marketinga in odnosov z javnostmi (m/ž) za strateško upravljanje marketinga in odnosov z javnostmi v sodelovanju z vodstvom podjetja ter skrb za usklajeno celostno grafično podobo. Prijave so možne le preko e-sistema zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Podjetje Eltus Plus, distributer blagovne znamke Philips in lastnik spletne trgovine Nakupovanje.net išče vodjo marketinga (m/ž). Kandidat bo usmerjal aktivnosti digitalnega oglaševanja in komuniciranja. Vaše prijave pričakujejo do 15. septembra 2017 na elektronskem naslovu [email protected].