• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Na prvi šolski dan delovne izzive v marketingu ponujajo predvsem mednarodna podjetja. Nove sodelavce iščejo Porsche, SKB, Outfit7, Google, Futura DDB in Marifarm.

Futura DDB nove sodelavce išče na področju vodenja projektov. V svoje vrste vabijo vodjo projektov (m/ž) in asistenta vodje projektov (m/ž). Prijave sprejemajo le še danes na elektronskem naslovu [email protected].

SKB banka zaposli direktorja sektorja (m/ž) marketing – ponudba strankam.  Kandidat bo skrbel za načrtovanje, organizacijo, vodenje in nadziranje dejavnosti sektorja, odgovornega za produktno in segmentno vodenje. Prijavite se lahko do 13. septembra 2017 preko spletne strani podjetja.

Porsche Inter Auto v svojo sredino vabi grafičnega oblikovalca (m/ž) s statusom študenta, ki bo pomagal pri pripravi grafičnih elementov, koordinaciji marketinških aktivnosti in organizaciji dogodkov za obstoječe stranke in medije. Prijavite se lahko do 8. septembra 2017 preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Številne nove sodelavce v svojo ljubljansko ekipo vabi tudi Outfit7, med drugim ilustratorja (m/ž) in umetniškega direktorja (m/ž).

Tehnološki velikan Google v svojo ekipo vabi vodjo strateških partnerjev za regijo Adriatik (m/ž), ki bo odgovoren za sodelovanje in podporo partnerjem v regiji. Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj, prijavite pa se preko spletnega obrazca.

Farmacevtsko podjetje Marifarm išče vodjo sektorja marketinga in prodaje (m/ž), ki bo med drugim odgovoren za načrtovanje in izvajanje prodajne strategije in oglaševanja, načrtovanje nabave in izdelavo analiz stroškov. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.