• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Eurobest predstavlja predsednike žirij

30. evropski festival kreativnosti Eurobest je objavil imena predsednikov žirij. Med 28. in 30. novembrom v Londonu bodo žiranti pod njihovim vodstvom nagradili najboljše, kar premore evropska kreavinost.

Evropski festival kreativnosti Eurobest bo trideseti rojstni dan praznoval med 28. in 30. novembrom v Londonu.

Dela v kategoriji kreativne učinkovitosti bo ocenjevala žirija pod vodstvom Catherine Emprin, direktorice francoske agencije BETC. Žirijo v kategoriji zabave bo vodil Mark Adams, podpredsednik medijske hiše VICE, žirijo za oblikovanje pa bo usmerjal Chris Moody, glavni oblikovalec v svetovalni hiši Wolff Oins. Za vodenje žirije, ki bo presojala digitalna in mobilna dela, bo poskrbela Zélia Sakhi, partnerka v agenciji Mobiento / Deloitte Digital.

Adrian Botan, globalni izvršni kreativni direktor pri McCann Worldgroup, bo predsedoval žiriji za neposredne akcije, James Bland, izvršni producent in partner v produkcijski hiši Blink Productions, pa bo vodil žirijo za izvedbo filmskih oglasov. Richard Brim, glavni kreativni direktor v adam&eveDDB je predsednik žirije za film, tisk ter izvedbo tiskanih oglasov in plakatov. Shaheed Peera, izvršni kreativni direktor v Publicis Lifebrands, bo vodil žirijo za zdravstveno varstvo, Dylan Williams, partner in glavni strateg agencije Droga5 London, pa bo usmerjal delo žirije za inovacije. Tim Castree, izvršni direktor medijske agencije MEC bo vodil žirijo za medijske akcije.

Dela, prijavljena v kategorijah zunanjega oglaševanja in radijskih oglasov, bo ocenjevala žirija pod vodstvom Alexandra Schilla, glavnega kreativnega direktorja v agenciji Serviceplan, projekte na področju odnosov z javnostmi bo presojala žirija, ki ji bo predsedovala Michelle Hutton, direktorica agencije za odnose z javnosti Edelman za področje Evrope in države nekdanjega vzhodnega bloka. Najboljša dela v kategoriji promocije in aktivacije pa bo izbirala žirija, ki jo bo vodila Vicki Maguire, glavna kreativna direktorica v britanski agenciji CheilValenstein & Fatt (Grey London).