• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Delovni izzivi v marketingu se najdejo tudi na vrhuncu poletne sezone. Nove sodelavce iščejo Red Orbit, Hofer, UF PRO, Coca-Cola HBC, Art Rebel 9 in I-Rose.

Digitalna agencija Red Orbit medse vabi strokovnjaka za optimizacijo spletnih strani (m/ž) in starejšega strokovnjaka za optimizacijo spletnih strani (m/ž), iščejo pa tudi asistenta za spletno analitiko (m/ž).

Trgovec Hofer Slovenija zaposli sodelavca v oddelku marketinga (m/ž) z odličnim znanjem nemškega jezika. Novi sodelavec bo skrbel za vodenje in pripravo dokumentacije in ostalih projektnih del, obdelavo naročil, njihovo koordinacijo in izvedbo ter pripravo ponudb. Do 15. avgusta 2017 se lahko prijavite preko spletnega obrazca, kjer je na voljo tudi več informacij o delovnem mestu.

Art Rebel 9, ki se ukvarja z izdelavo računalniških 2D in 3D animacij, postprodukcijo slike in izdelavo multimedijskih aplikacij, išče asistenta producenta (m/ž) za vodenje postprodukcijskih in multimedijskih projektov. Prijave sprejemajo do 31. avgusta na elektronskem naslovu [email protected]. Prosijo, da k prijavi pripišete "Zaposlitev AR9 - asistent".

Tudi trgovina z oblačili UF PRO išče sodelavca v marketingu (m/ž), ki bo odgovoren za optimizacijo spletne strani, upravljanje družbenih omrežij, oglasov in spletnih vsebin ter pripravo e-novičnika. Podrobnosti prijave so na voljo na spletni strani podjetja.

Coca-Cola HBC nudi priložnost pripravnikom (m/ž) v prodaji, trženju in odnosih z javnostmi. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Podjetje I-Rose, ki se ukvarja z razvojem programske opreme, s svoje vrste vabi sodelavca v administraciji in marketingu (m/ž) za adminstrativna dela, podporo marketingu in pomoč pri pripravi medijskih objav. Prijave sprejemajo le še danes preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.