• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Ste na počitnicah? Delovni izzivi v marketingu vsekakor niso. Zaposlujejo Spar Slovenija, Mediodrom, Hervis, Ljubljanske mlekarne, Akrobat, ZKOTZ, Unicredit, NiceLabel, Ceneje.si in KMAG.

Medijska agencija Mediodrom zaposli strokovnjaka za družbena omrežja (m/ž), ki bo skrbel za prisotnost velikih naročnikov na družbenih omrežjih. Delo kandidata bo obsegalo tako celosten pristop (od strategije do izvedbe s podporo ekipe oblikovalcev) kot tudi proaktivnost in iskanje rešitev. Več informacij o delovnem mestu najdete tukaj, prijave pa do 30. julija 2017 pošljite na elektronski naslov [email protected]

Spar Slovenija v svojo sredino vabi vodjo oblikovanja in grafične podpore v marketingu (m/ž), ki bo nudil podporo prodajnim promocijam in oblikoval različne zloženke in grafične izdelke. Do 31. julija 2017 se lahko prijavite na elektronskem naslovu [email protected], podrobnejši opis delovnega mesta pa najdete tukaj.

Podjetje ZKOTZ, ki ustvarja blagovni znamki Goat Story in Equa, išče dva nova sodelavca. V svoje vrste vabijo vodjo blagovne znamke (m/ž) Goat Story in vodjo ključnih kupcev (m/ž) za blagovno znamko Equa.

Ljubljanske mlekarne v svojo sredino vabijo asistenta v marketingu (m/ž). Kandidat bo nudil operativno pomoč vodjem blagovnih znamk pri izvajanju marketinških in oglaševalskih projektov, predstavitvah novih izdelkov in upravljanju obstoječih blagovnih znamk. Prijave sprejemajo do 1. avgusta 2017 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Pikapolonica išče vodjo marektinga (m/ž), ki bo srkbel za načrtovanje, pripravo, izvedbo in analizo marketinških aktivnosti. Kandidat bo odgovoren tudi za urejanje spletne strani podjetja, posameznih blagovnih znamk in spletne trgovine. Vaše prijave sprejemajo do 3. avgusta 2017 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si alhko preberete tukaj.

Akrobat, proizvajalec trampolinov in ponudnik trampolinskih parkov na globalnih trgih, zaposli vodjo marketinga (m/ž). Kandidat bo med drugim odgovoren za pripravo načrta marketinškega komuniciranja, vsebinsko zasnovo in izvajanje marketinških aktivnosti. Prijave zbirajo do 1. avgusta na elektronskem naslovu [email protected], podrobnejše informacije o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Banka Unicredit ima razpisani dve delovni mesti. K sodelovanju vabijo strokovnega sodelavca za področje marketinških kampanj (m/ž) in strokovnega sodelavca za področje spletnega in mobilnega bančništva (m/ž). Prijave za obe delovni mesti sprejemajo preko spletnih obrazcev.

NiceLabel zaposli sodelavca v oddelku tržnega komuniciranja (m/ž), ki bo sodeloval pri organizaciji dogodkov, upravljal e-poštne kampanje in pomagal pri odnosih z mediji. Podrobnejši opis delovnega mesta najdete tukaj. Prijave v angleškem jeziku sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected].

Ceneje.si širi ekipo in išče asistenta v marketingu in prodaji (m/ž), ki bo skrbel za komunikacijo s strankami podjetja in pripravo marketinških in prodajnih vsebin. Prijave sprejemajo do 15. avgusta 2017 na elektronskem naslovu [email protected], več informacij pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Športna trgovina Hervis ima razpisano delovno mesto grafičnega oblikovalca/asistenta v marketingu (m/ž). Kandidat bo skrbel za grafično oblikovanje vseh tiskovin podjetja in pripravo vsebin za prodajne akcije in marketinške aktivnosti. Na delovno mesto se lahko prijavite preko spletnega obrazca, več informacij pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Slovenski zastopnik korporacije Kia Motors, KMAG, v svoje vrste vabi urednika spletnih strani(m/ž) in vodjo projektov v marketingu (m/ž). Rok za prijave na obe delovni mesti je 31. julij 2017.

Merkur zaposli vodjo enote (m/ž) za spletno poslovanje in komuniciranje, ki bo odgovoren za koordinacijo s preostalimi področji (prodaja, IT in upravljanje blagovnih skupin) ter zunanjimi izvajalci, obvladovanje in razvoj spletne trgovine ter povezanih procesov. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected] do 30. julija 2017, podrobnejši opis pa je tukaj.

Sportina Bled k sodelovanju vabi administratorja v marketingu (m/ž). Med njegove naloge sodijo pisna in ustna komunikacija z zunanjimi izvajalci, organizacija dobave tiskanih materialov za Slovenijo in Hrvaško ter tesno sodelovanje z oddelki maloprodaje, nabave in logistike. Več informacij o delovnem mestu najdete na spletni strani podjetja, kjer tudi sprejemajo prijave. Rok je 26. julij 2017.