• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna: timsko, samostojno, bio, turistično, bolhasto

Team building akademija širi svojo ekipo, med drugim išče vodjo prodaje in marketinga. Želijo si osebe, ki ji timsko delo ni tuje, ima vodstvene kompetence in delovne izkušnje s področja prodaje in marketinga ter korporativnega turizma. Prednost je veliko idej in pozitivna energija. Prijave z življenjepisom sprejemajo na [email protected] Več info.

Na Zavodu za turizem in kulturo Kranj imajo odprt razpis za zunanjega sodelavca za vsebinski marketing. Za komuniciranje znamke Visit Kranj iščejo poznavalca vsebinskega marketinga, ki je hkrati tudi tekstopisec in vodja trženjskih projektov, z razumevanjem delovanja tradicionalnih in digitalnih orodij promocije in trženja. Vse informacije o prijavi najdete na povezavi.

Podjetje Styria digital marketplaces išče vodjo projektov za spletni portal Bolha.com. Od izbranega kandidata pričakujejo sposobnosti za samostojno vodenje projektov s področja tržnega komuniciranja. Prijave pričakujejo do 19. julija, več informacij najdete na povezavi.

VitaCare Biomarket, podjetje, ki se ukvarja s prodajo BIO prehrane išče vodjo marketinga. Svojo prijavo lahko pošljete prek spleta