• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Čeprav prevladuje dopustniško vzdušje, novih delovnih izzivov na področju marketinga ne manjka. Preverite delovna mesta, ki jih nudijo NLB, Rutar, Intra lighting, Porsche Slovenija, Flaviar, SKB banka, POINT OUT in GoOpti.

NLB išče samostojnega poslovnega komunikatorja (m/ž) v Oddelku za tržno komuniciranje. Novi sodelavec bo med drugim skrbel za pripravo strategije in politike za komuniciranje z notranjo in zunanjimi javnostmi, pripravo in izvajanje zahtevnejših komunikacijskih ter promocijskih in sponzorskih dejavnosti ter sodelovanje pri izboru in koordiniranje zunanjih izvajalcev. Do 10. julija se lahko prijavite na njihovi spletni strani, kjer je na voljo tudi več informacij o delovnem mestu.

Trgovec s pohištvom Rutar v svoje vrste vabi asistenta v marketingu (m/ž) z znanjem nemškega jezika. Kandidat bo med drugim skrbel za administracijo v marketingu, komunikacijo s poslovnimi partnerji in vodenje različnih projektov. Prijave pošljite na [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Proizvajalec svetil Intra lighting zaposli ustvarjalca kreativnih vsebin (m/ž) oziroma strokovnjaka za razvoj družbenih omrežij, digitalnega marketinga in organizacijo dogodkov. Prijave sprejemajo do 1. avgusta 2017 na elektronskem naslovu [email protected], podrobnejši opis delovnega mesta pa je na voljo na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Porsche Slovenija v svojo sredino vabi sodelavca v produktnem marketingu (m/ž) znamke Volkswagen gospodarska vozila (GV). Vaše naloge bodo med drugim skrb za produktni marketing na področju GV, sodelovanje z izvajalci za namen predelave vozil in urejanje internetne strani za področje GV. Prijave pošljite najkasneje do 26. julija 2017 prek zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Flaviar išče vodjo digitalnega marketinga (m/f), ki bo odgovoren za pridobivanje novih uporabnikov aplikacije na ameriškem in evropskih trgih ter optimizacijo kampanj. Prijave sprejemajo prek LinkedIn-a.

SKB banka k sodelovanju vabi direktorja sektorja (m/ž) Marketing – Ponudba strankam. Izbrani kandidat bo upravljal z življenjskim ciklom produktov na področjih dnevnega bančništva, odgovoren pa bo tudi za segmentno vodenje. Razpis je aktualen le še danes, več o njem pa na njihovi spletni spletni strani.

Prevoznik na letališča GoOpti zaposli oblikovalca (m/ž), ki bo odgovoren za oblikovanje tiskanih in digitalnih oglasnih materialov. Prijave sprejemajo do 18. julija 2017 na svoji spletni strani, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Digitalna agencija POINT OUT k sodelovanju vabi vodjo digitalnega oglaševanja (m/ž), ki bo skrbel za vodenje in izvedbo digitalno-oglaševalskih kampanj za naročnike. Vaše prijave pričakujejo do 16. julija 2017 na spletni strani agencije, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.