• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Zadnji junijski pregled prostih delovnih mest v marketingu je agencijsko obarvan. Nove sodelavce iščejo iPROM, Taktik, Pristop, Slowatch in Atlantic Grupa.

Spletna medijska agencija iPROM v svoje vrste vabi asistenta (m/ž) v tehnično-razvojnem oddelku, ki bo odgovoren za optimizacijo kampanj in integracijo z rešitvijo iPROM AdServer ter komunikacijo in vodenje projektov z mednarodnimi partnerji. Prijave sprejemajo do  7. julija 2017 na elektronskem naslovu [email protected]. Več  informacij o delovnem mestu  najdete tukaj.

Agencija Taktik je razpisala dve delovni mesti. Iščejo svetovalca inmlajšega svetovalca (m/ž) na področju odnosov z javnostmi. Pričakujejo najmanj pet let delovnih izkušenj na področju odnosov z javnostmi in odlično poznavanje medijske krajine. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Oglaševalska agencija Pristop ima odprta kar tri prosta delovna mesta. V svojo sredino vabijo asistenta za korporativno komuniciranje (m/ž), asistenta vodje projektov (m/ž) in tekstopisca (m/ž). Vse informacije v povezavi s prijavo in pričakovanimi znanji najdete tukaj.

Ljubljanske mlekarne zaposlijo vodjo ključnih kupcev (m/ž), ki bo odgovoren za sklepanje partnerstev, intenzivno sodelovanje s ključnimi kupci in upravljanje rasti in dobičkonosnosti prodaje pri posameznih kupcih. Prijave sprejemajo do 9. julija 2017 preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Slowatch, zastopnik priznanih blagovnih znamk ur in nakita, išče asistenta v marketingu (m/ž), ki bo skrbel za podobo spletne strani, sodelovanje pri organizaciji marketinških akcij in pisanje obvestil za javnost. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Atlantic Grupa v svojo sredino vabi mlajšega vodjo blagovne znamke (m/ž) za strateško poslovno področje Kava (SPP Kava). Novi sodelavec bo odgovoren za analize podatkov, spremljanje trendov in operativno pomoč pri pripravi materialov za kampanje in razvoj novih izdelkov. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.