• Facebook
  • Twitter
  • RSS

ArnoldVuga bo pomagala pri novem začetku Konzuma

Agencija ArnoldVuga, ki je marca sklenila sodelovanje z Mercatorjem, je po novem tudi agencijski partner Konzuma, Mercatorjeve sestrske družbe na Hrvaškem. Nastal je že prvi oglas, ki oznanja novo fazo družbe.

Agencijo ArnoldVuga se je uspešnem začetku sodelovanja z Mercatorjem udeležila tudi Konzumovega natečaja, kjer je  zmagala.  Zmagovalno rešitev je oblikovala ekipa pod vodstvom partnerja Radovana Arnolda in kreativnega direktorja Jureta Kožuha, sodelovali pa so še Janko Hočevar, Stojan Pelko in Aleš Kočevar.

»Med elementi celovite komunikacijske platforme, ki so pretehtali, je bil zagotovo tudi drzen koncept uvodnega televijskega sporočila, s katerim Konzum pričenja novo fazo svoje komunikacije: z nizkoproračunskim oglasnim spotom, povečini recikliranih iz že posnetih materialov, in z le dvema dnevoma televizijske distribucije!« so zadovoljni v agenciji ArnoldVuga.

S sporočilom, da si delovni ljudje Konzuma želijo delati še naprej, je Konzumu uspelo v enem vikendu samo na YouTubu nagovoriti več kot četrt milijona gledalcev (v času pisanja članka se število približuje pol milijona). Oglas je delno posnel, režiral in montiral Jure Plešec.