• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Prvi poletni pregled prostih delovnih mest vključuje tiste, ki so jih razpisali Votan komunikacije, Agencija 101, Sensilab, EMA in Intra lighting.

Agencija Votan komunikacije v svojo ekipo vabi oblikovalca (m/ž) z znanjem InDesigna, Photoshopa in Illustratorja. Agencijske izkušnje niso odveč. Prijave sprejemajo do 30. junija 2017 na elektronskem naslovu [email protected].

Agencija 101 zaposli urednika družbenih omrežij (m/ž) oziroma mojstra za Snapchat in amaterskega fotografa s tisoči sledilcev na Instagramu, ki tvita brez meja. Prijave z življenjepisom pričakujejo do 30. junija 2017 na elektronskem naslovu [email protected]. Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj.

Proizvajalec svetil Intra lighting išče ustvarjalca vsebin (m/ž), člana uprave za trženje (m/ž) in skrbnika za arhitekturne vizualizacije (m/ž) v oddelku marketinga.

Blagovna znamka prehranskih dopolnil Sensilab v svojo sredino vabi spletne urednike (m/ž) za tuje trge, ki bodo odgovorni za postavitev in izvajanje internetnih prodajnih in oglasnih aktivnosti na izbranih trgih. Začetek dela je predviden septembra ali oktobra 2017, več o delovnem mestu si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Tehnološko podjetje EMA išče vodjo blagovne znamke (m/ž) za program Domino. Izbrani kandidat bo odgovoren za trženje programa industrijskih rešitev označevanja, sledljivosti in pakiranja. Prijave sprejemajo izključno na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.