• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Z mrzlim sladoledom na vroče potovanje v Firence

Hofer z novo promocijsko akcijo za sladolede Grandessa uporabnike Instagrama vabi, da svoje vtise delijo z oznakama @HoferSlo in #Hoferjevsladoled.

Slovenci imamo radi sladoled

Ker lepe in okusne vtise radi delimo s svojimi bližnjimi, vas pri Hoferju tokrat vabijo, da fotografije sladoleda Grandessa objavite še na Instagramu. Prepričani so, da ustvarjanje sladolednih vtisov za večino ne bo predstavljalo velikega izziva. Raziskave kažejo, da si je preteklo leto kar 88 odstotkov Slovencev v poletnih mesecih privoščilo sladoledno osvežitev. V zimskem času se jih s sladoledom posladka le dobra polovica. K sodelovanju vas bo zagotovo prepričalo dejstvo, da je glavna nagrada akcije potovanje v Firence in da lahko izbirate med 60 različnimi vrstami sladoleda.

Na »gelato« v Firence

Nagradna igra na Hoferjevem profilu na Instagramu poteka od 16. junija do 16. julija 2017. Pri Hoferju svetujejo, da je v eni roki najbolj pametno držati sladoled, v drugi pa telefon. Za dodaten navdih lahko pobrskate med oznako #HoferjevSladoled. Da pa vam ne bo vroče samo od vseh všečkov, se lahko potegujete tudi za potovanje za dve osebi čez vikend v prestolnico sladoleda – Firence. Na pot boste odšli »opremljeni«, in sicer s Hoferjevimi boni v vrednosti 300 evrov. Vsak teden bo izbrana tudi najbolj prepričljiva fotografija, ki bo nagrajena s Hoferjevimi boni v vrednosti 150 evrov.