• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Pred nami je zadnji pomladanski, a še nič kaj dopustniški teden. Nove sodelavce iščejo SEMPL, Pristop, Vinarna Jeruzalem Ormož, Mlinotest, Hervis in Medijski guruji.

SEMPL v svojo ekipo vabi komunikatorja na družbenih omrežjih (m/ž), ki bo skrbel za strateško pojavnost SEMPL-a na vseh omenjenih platformah. Išče se kreativen, duhovit in dinamičen člana ekipe, ki tekoče komunicira v angleškem jeziku in ga zanima projektno delo. Prijave sprejemajo do 22 junija .2017 na [email protected], več inforamcij o delovnem mestu pa najdete tukaj.

Oglaševalska agencija Pristop išče sodelavca v oddelku tržnega komuniciranja (m/ž) z dobrim poznavanjem digitalnega okolja in razumevanjem vsebinskega marketinga ter znanjem ustvarjanja znamčenih vsebin. Kandidat mora obvladati družbena omrežja. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Vinarna Jeruzalem Ormož ima odprto delovno mesto za vodjo projektov v marketingu (m/ž), ki bo odgovoren za organizacijo, koordinacijo in nadzor nad vsemi marketinškimi in komunikacijskimi aktivnostmi v skladu z zastavljenimi roki in ob upoštevanju vseh notranjih in zunanjih deležnikov. Prijave pošljite na elektronski naslov [email protected], podrobneje o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Ajdovski Mlinotest zaposli vodjo »trade« marketinga (m/ž), ki bo vezni člen med marketingom in prodajo ter bo skrbel za implementacijo in koordinacijo tržnih aktivnosti pri ključnih kupcih. Prijave sprejemajo do 18. junija 2017, na [email protected]. Več informacij o delovnem mestu najdete tukaj.

Športna trgovina Hervis išče samostojnega sodelavca za področje spletne prodaje (m/ž). Delovne naloge kandidata bodo obsegale urejanje in upravljanje spletne trgovine, spletnih strani in družbenih omrežij podjetja, vnos izdelkov v spletno trgovino in sodelovanje z zunanjimi izvajalci. Če ste športni navdušenec, bo to le še dodaten »plus«. Prijave sprejemajo le še danes z izpolnitvijo spletnega obrazca.

Medijski guruji iščejo spletnega razvijalca (m/ž) z znanjem PHP, JavaScript, jQuery, CSS(3) in HTML(5). Pričakujejo tudi izkušnje z načrtovanjem in postavitvijo podatkovnih baz MySQL ter z delom v odprtokodnih sistemih za urejanje spletnih vsebin (Wordpress, Woocommerce, Opencart).