• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V pregled aktualnih delovnih mest s področja marketinga, odnosov z javnostmi in produktnega vodenja smo vključili tista, ki jih nudijo Red Orbit, Litostroj Power, Skupina Pivka, MojaZaposlitev.si in Slovensko-nemška gospodarska zbornica.

Agencija Red Orbit išče strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) na področju oglaševanja za Google AdWords, LinkedIn in Facebook. Novi sodelavec bo odgovoren tudi za optimizacijo in analizo kampanj. Prijave sprejemajo tukaj.

Litostroj Power, družba za izdelavo industrijske opreme, zaposli asistenta za odnose z javnostmi in tržno komuniciranje (m/ž). Izbrani kandidat bo sodeloval pri pripravi osnutkov oglasov in drugih promocijskih dokumentov na področju tržnega komuniciranja, odnosih z mediji in javnostmi ter pripravi in izvajanju komunikacijskih načrtov podjetja. Prijave z življenjepisom zbirajo do 16. junija 2017 na elektronskem naslovu [email protected] Več o delovnem mestu si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Mesnopredelovalno podjetje Skupina Pivka v svoje vrste vabi vodjo prodajnega marketinga (m/ž). Kandidat bo med drugim skrbel za pripravo načrtov trženjskih in prodajnih aktivnosti pri kupcih. Odgovoren bo za nadzor izvedbe in upravljanje digitalne trženjske komunikacije podjetja in spremljanje doseganja planiranih ciljev ter analizo odstopanj. Vaše prijave pričakujejo preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com do 12. junija 2017.

Slovensko- nemška gospodarska zbornica v svojo sredino vabi sodelavca za odnose z javnostmi, komunikacijo in organizacijo dogodkov (m/ž) v oddelku »Člani in organizacija dogodkov«. Delovne naloge izbranega kandidata obsegajo podporo pri organizaciji in izvedbi dogodkov zbornice, pisanje in prevajanje uredniške vsebine za zbornične medije. Pogoj je odlično znanje nemškega jezika. Prijave v nemškem jeziku do 20. junija 2017 pošljite na elektronski naslov [email protected]. Več informacij o delovnem mestu najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Zaposlitveni portal MojaZaposlitev.si išče sodelavca v administraciji in marketingu (m/ž). Novi sodelavec bo urejal oglase na spletni strani, urejal družbena omrežja ter nudil administrativno in tehnično podporo uporabnikom spletne strani. Prijave sprejemajo tukaj do 11. junija 2017.