• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Tokratni pregled delovnih mest ponuja največ izzivov s področja marketinga. Nove sodelavce iščejo Merkur, Grey, Zavas, Akrobat, Fox in SAM.

Podjetje Zavas, ki se ukvarja s prodajo osebne varovalne opreme, išče vodjo marketinga (m/ž), ki bo prevzel odgovornost za prepoznavnost podjetja v javnosti. Obstoječe in nove kupce bo z različnimi marketinškimi kanali povezoval z naborom izdelkov in storitev podjetja. Prijave sprejemajo do 30. junija 2017 na elektronski naslov [email protected]. Več informacij o delovnem mestu najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Akrobat, proizvajalec trampolinov in ponudnik trampolinskih parkov na globalnih trgih, zaposli grafičnega oblikovalca (m/ž). Novi sodelavec bo odgovoren za grafično oblikovanje in pripravo marketinških materialov v skladu z grafično podobo podjetja in komunikacijo s ključnimi kupci. Prijave na delovno mesto sprejemajo do 5. junija 2017 na elektronski naslov [email protected], več informacij o njem pa najdete na zaposlitvenem portal MojeDelo.com.

Oglaševalska agencija Grey Ljubljana v svoje vrste vabi mlajšega tekstopisca (m/ž) s statusom absolventa. Prijave sprejemajo do 5. junija 2017. Del prijave je tudi tako imenovani #Greytest.

Merkur, trgovec z izdelki za opremo doma, vrta in delavnice, v svojo sredino vabi vodjo blagovne znamke (m/ž) za področje bele tehnike MGA in akustike. Kandidat bo odgovoren za vodenje produktne skupine področja bele tehnike, MGA in akustike, razvoj in obvladovanje blagovne skupine, pogajanja z dobavitelji ter skrb za izvedbo in doseganje ciljev. Prijave sprejemajo do 11. junija 2017 na elektronski naslov [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete tukaj.

Multimedijsko podjetje Fox išče vodjo ključnih strank (m/ž), ki bi se pridružil ekipi trženja oglasnega prostora v Ljubljani. Novi sodelavec bo odgovoren za izvajanje in delovanje prodajne strategije podjetja Fox Networks Group v Sloveniji ter za doseganje prodajnih ciljev. Zainteresirani pošljite prijave na elektronski naslov [email protected] do 11. junija 2017. Podrobnejše informacije najdete na zaposlitvenem portalu MojaZaposlitev.si.

Fotona, blagovna znamka na področju razvoja, proizvodnje in prodaje medicinskih laserjev, zaposli strokovnega sodelavca v sektorju marketinga in prodaje (m/ž). Kandidat bo sodeloval z globalnimi distributerji medicinskih laserskih naprav pa tudi pri razvoju novih aplikacij in pri uvajanju novih in spreminjanju obstoječih izdelkov. Prijave sprejemajo do 14. junija 2017 preko portala MojaZaposlitev.si

Trgovsko podjetje SAM v svojo sredino vabi sodelavca za digitalni marketing (m/ž). Skrbel bo za spletno stran in njeno optimizacijo, spletno oglaševanje in oglaševanje na družbenih omežjih ter spletno prodajo. Na delovno mesto se lahko prijavite do 5. junija 2017 preko portala MojaZaposlitev.si.

Tehnološko podjetje EMA v svoje vrste vabi vodjo tehničnega marketinga (m/ž). Izbrani kandidat bo gonilna sila, ki bo poskrbel za boljše pozicioniranje podjetja na globalnih trgih in tudi na domačem trgu. Podrobnejše informacije o delovnem mestu in prijavi nanj najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com