• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Zadnji polni delovni teden v maju ponuja številne delovne izzive s področja marketinga, vodenja projektov in odnosov z javnostmi. Nove sodelavce iščejo SKB, Merkur, Časnik Finance, dm drogerie markt, Danfoss Trata, Propiar, Red Orbit, Silco Automotive in Pro Plus.

SKB išče direktorja sektorja (m/ž) Marketing – Kanali in poznavanje strank. Kandidat bo odgovoren za analize podatkov, napovedno analitiko in poročanje, poznavanje in upravljanje izkušnje strank, doseganje ciljev organizacijske enote ter zagotavljanje sinergije z drugimi področji v skladu s strategijo banke in skupine Societe Generale. Prijave sprejemajo do 2. junija 2017 preko spletne strani podjetja.

Digitalna agencija Red Orbit v ekipo vabi štiri nove sodelavce. In sicer iščejo asistenta za spletno analitiko (m/ž), strokovnjaka za digitalno oglaševanje (m/ž), front-end razvijalca(m/ž) in mlajšega front-end razvijalca (m/ž) z znanji programskih jezikov Javascript, HTML, API.

Časnik Finance išče strokovnjaka za digitalni marketing za delo v novoustanovljeni interni digitalni agenciji.Prijave zbirajo do 5. junija! Več informacij najdete tukaj.

Trgovec Merkur zaposli vodjo projektov (m/ž) za področje spletne trgovine. Izbrani kandidat bo med drugim odgovoren za urednikovanje in pripravo pristajalnih strani, pripravljanje slikovnega gradiva za splet in tisk ter upravljanje trženjskih aktivnosti in pripravo oglasnih gradiv. Prijave z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev pričakujejo do vključno 4. junija 2017 na elektronski naslov [email protected].

Proizvajalec sestavnih delov in rešitev za hlajenje, klimatizacijo, ogrevanje in regulacijo Danfoss Trata ponuja priložnost vodji digitalnih projektov (m/ž). Izbrani kandidat bo prevzel odgovornost za vodenje projektov razvoja in vzdrževanja aplikacij za boljšo digitalno izkušnjo kupca. Prijave so možne preko Danfossove zaposlitvene strani.

Drogerija dm-drogerie markt v svoje vrste vabi asistenta v marketingu (m/ž), ki bo odgovoren za pripravo podatkov uspešnosti posameznih aktivnosti. Skrbel bo za doseganje zastavljenih ciljev, sodeloval pa bo tudi pri pripravi smernic, poročil, evidenc in navodil. Prijave sprejemajo le še danes preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Agencija za odnose z javnostmi Propiar išče oblikovalca (m/ž). Novi sodelavec bo oblikoval materiale za družbena omrežja, infografike, ponudbe, predstavitve in tiskane medije. Pripravljal bo tudi krajše videovsebine za družbena omrežja in spletne strani. Ponudbo z življenjepisom in portfeljem pošljite na elektronski naslov [email protected] do ponedeljka, 29. maja 2017. Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj.

SIBO Group, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo embalaže, išče vodjo ključnih kupcev (m/ž) na področju zapiralne embalaže. Kandidat bo odgovoren za organizacijo in vodenje prodajnih aktivnosti, pridobivanje novih kupcev in nadzor nad ključnimi kupci. Prijave sprejemajo do 4. junija 2017 preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Razvojno podjetje Silco Automotive v svojo sredino vabi svetovalca za marketing (m/ž). Novi sodelavec bo odgovoren za marketinške analize podjetja in trgov, izdelavo letnega marketinškega načrta in načrta oglaševanja in komunikacijo z javnostmi. motivacijsko pismo in prijave pošljite do 22. junija 2017 na [email protected].

Medijska hiša Pro Plus k sodelovanju vabi predstavnika za odnose z javnostmi (m/ž), ki bo skrbel za odnose z notranjimi in zunanjimi deležniki podjetja ter predstavljal podjetje v javnosti. Pisal bo marketinška sporočila za javnost in pripravljal informacije za različne medije v zvezi z vsemi produkti, storitvami in poslovanjem družbe Pro Plus. Prijave sprejemajo do 31. maja 2017 preko spletnega obrazca. Več informacij o delovnem mestu najdete tukaj.