• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V pregled aktualnih delovnih mest s področja digitalnega marketinga, prodaje in produktnega vodenja smo vključili tista, ki jih nudijo Telekom Slovenije, Atlantic Grupa, S restavracije, Epic in M&M Intercom.

Telekom Slovenije išče produktnega vodjo za nove storitve (m/ž) z občutkom za marketing in razumevanjem potreb uporabnikov na trgu komunikacij. Delovne naloge kandidata obsegajo analizo trga in trendov, pripravo poslovnega načrta za posamezne sklope produktov in načrtovanje komunikacijske podpore. Prijave sprejemajo do 31. maja 2017 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Atlantic Grupa zaposli strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) za strateško poslovno področje Delikatesni namazi. Novi sodelavec bo sodeloval pri pripravi in izvajanju digitalne strategije za blagovne znamke Argeta, Montana in Šef. Skrbel bo za celostno upravljanje družbenih omrežij znamke Argeta in sodeloval pri digitalni transformaciji. Prijave sprejemajo do 31. maja prek spletne strani podjetja, kjer je na voljo več informacij o delovnem mestu.

S restavracije v svojo sredino sprejmejo vodjo trženja in prodaje (m/ž). Novi sodelavec bo odgovoren za pripravo prodajne in trženjske strategije, organiziranje ter vodenje delovnega procesa na ravni trženja in prodaje. Prijave sprejemajo prek zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Spletna agencija Epic v svoje vrste vabi skrbnika ključnih strank (m/ž). Od kandidata se pričakuje vsaj 3 leta izkušenj v trženju, poznavanje digitalnega marketinga, sposobnost dela v ekipi in samostojno izvrševanje nalog ter strukturirano in analitično razmišljanje. Prijave sprejemajo prek zaposlitvenega portala MojeDelo.com

Podjetje M&M Intercom, ki deluje predvsem na področju industrijskega vzdrževanja, medse vabi sodelavca v marketingu (m/ž). Novega sodelavca čakajo zadolžitve predvsem na področju strateškega marketinga in načrtovanja in koordinacije marketinških aktivnosti. Prijave sprejemajo prek zaposlitvenega portala MojeDelo.com.