• Facebook
  • Twitter
  • RSS

V žirijah za nagrade EACA Euro Effie skupaj 5 slovenskih strokovnjakov

Strokovnjakom v prvostopenjski žiriji za nagrade EACA Euro Effie 2017 se bodo pridružili Irena Setinšek, Vesna Žabkar, Mojca Pesendorfer in Matevž Šmalc. Na drugostopenjskem žiriranju bo sodeloval Niko Kušar.

Žirijo, ki bo ocenjevala letošnja dela, ki se bodo potegovala za nagrade za tržno-komunikacijsko učinkovitost EACA Euro Effie 2017, bo vodil Alexander Schlaubitz, podpredsednik oddelka za marketing pri Lufthansi.

Ocenjevanje prijavljenih del bo potekalo v dveh delih. V prvem delu bo dela ocenjevalo 40 evropskih strokovnjakov. Med njimi bodo še dr. Vesna Žabkar, redna profesorica za področje trženja na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, Mojca Pesendorfer, strokovna direktorica Effie Slovenija 2016 in vodja marketinga v strateškem poslovnem področju delikatesni namazi v Drogi Kolinska/Atlantic Grupi, Matevž Šmalc, vodja oddelka za upravljanje z blagovnimi znamkami in uporabniško izkušnjo pri A1 Slovenija, in Irena Setinšek, izvršna direktorica Mediane.

Med 30 uglednimi predstavniki s področja marketinga in vodenja podjetij v drugostopenjski žiriji je letos Niko Kušar, vodja tržnega komuniciranja pri Telekomu Slovenije.

Prvostopenjsko žiriranje bo potekalo med 5. in 16. junijem, drugostopenjsko pa 29. junija 2017.