• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Glasuj za naj »digitalca« leta

Projekt WEBSI Spletni prvaki 2017 šestič nagrajuje digitalne projekte v Sloveniji. V vzporednem tekmovanju organizatorji skupaj s širšo javnostjo iščejo »Naj digitalca 2017«. Gre za osebo, ki je s svojim delom najbolj zaznamovala slovensko digitalno »sceno« v preteklem letu.

Naj »digitalcev« je veliko, zmagal pa bo žal le eden, pravijo pri Websiju. »To so tisti posamezniki, ki so na idejni, organizacijski in/ali izvedbeni ravni prispevali nenadomestljiv vložek k razvoju digitalnega projekta ali več teh. Posledično bi brez njih v slovenskem digitalnem prostoru zevala praznina, saj prav tistega (ali tistih) projektov ne bi bilo ali pa ne bi bili takšni, kot so – odlični!« pojasnjuje Matija Škof, direktor projekta.

Izbor poteka po sistemu nominacij. »Naj  digitalca« lahko nominira vsak posameznik iz podjetja, agencije ali organizacije. O zmagovalcu bo nato odločala posebna komisija pod vodstvom Roka Cudermana, predsednika žirije WEBSI 2017 in direktorja trženja pri Petrolu. 

Svoj predlog lahko oddate preko spletne prijavnice do 10. junija 2017. Zmagovalca bodo razglasili na Websi dnevu, 15. septembra 2017.