• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Šest nagrad Prizma za odličnost v komuniciranju

Na Slovenski konferenci za odnose z javnostmi (SKOJ) so sinoči nagradili najboljše slovenske komunikacijske primere.

Dobitniki nagrad Prizma.

Nagrade Prizma, ki jih Slovensko društvo za odnose z javnostmi podeljuje komunikacijskim projektom za odličnost v odnosih z javnostmi, so bile letos podeljene v petih kategorijah. Za program internega komuniciranja je prizmo dobila družba SIJ, v kategoriji celovitih komunikacijskih programov pa je nagrado prejel Pristop v sodelovanju z Žitom in Podravko. V kategoriji programov upravljanja sprememb sta slavila Geološki zavod Slovenije v sodelovanju s Consensusom in Propiar v sodelovanju s Telemachom. V kategoriji specifičnih komunikacijskih programov je zmagala Finančna uprava Republike Slovenije, posebno priznanje pa si je prislužila agencija za komunikacijski menedžment Taktik v sodelovanju z Geodetsko upravo Republike Slovenije. 

Na novem študentskem natečaju »Inkubator PRiložnosti 2017«, v sklopu katerega so mladi komunikatorji predstavili svoje inovativne rešitve na področju komuniciranja, je zmagala komunikacijska rešitev »Moje sanje, moj svet« Ivane Jane Potočnik in Lee Primožič.

Prizmo za program internega komuniciranja je prejelo podjetje Skupina SIJ
Dobitniki nagrad Prizma.
Nagrado Prizma za celoviti komunikacijski program so prejeli Pristop d.o.o. ter Žito d.o.o. Ljubljana in Podravka d.o.o. Ljubljana.
Nagrado za specifični komunikacijski program je prejela Finančna uprava Republike Slovenije.
Prizmo za program upravljanja sprememb je prejel Geološki zavod Slovenije
Nagrado za program kriznega komuniciranja sta prejela Telemach d.o.o. in Propiar.
Posebno nagrado za izjemno prepoznavnost, učinkovitost in kreativnost je prejel Taktik.
V študentskem natečaju sta se najbolj izkazali Ivana Jana Potočnik in Lea Primožič