• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Nove priložnosti v marketingu

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna bodo na svoj račun prišli predvsem tisti z izkušnjami v marketinških oddelkih. Nove sodelavce iščejo Booking.com, Invented4, Dober tek, PM, poslovni mediji, Beenius, Futura DDB in Smart Com.

Foto: Pixabay

Agencija Futura DDB zaposli vodjo projektov (m/ž) z večletnimi izkušnjami z vodenjem kompleksnih projektov v oglaševanju. Kandidat mora poznatiprocese dela v klasičnem oglaševanju, v digitalnem marketingu, medijskem zakupu, odnosih z javnostmi in vodenju projektov. Prijave sprejemajo do 3. maja na  elektronski naslov :[email protected].

Agencija za vsebinski marketing PM, poslovni mediji v svoje vrste vabi načrtovalca uporabniške izkušnje (m/ž). Iščejo »esteta, zaljubljenega v vsebino. Raziskovalca, konceptualista, izkušenega načrtovalca zahtevnejših spletnih mest in aplikacij. Organizatorja kreativnih idej.« Kdaj? Takoj.

Podjetje Smart Com, ki se ukvarja z razvojem in izgradnjo celovitih sistemov za elektronsko komuniciranje, zaposli vodjo marketinga (m/ž). Novi sodelavec bo med drugim skrbel za razvijanje strategije trženja za nove in obstoječe produkte, razvoj in implementacijo strategije blagovne znamke in nadzor nad izvajanjem marketinške strategije. Prijave sprejemajo do 18. maja preko zaposlitvenega portala MojaZaposlitev.si.

Uredništvo kulinarične revije Dober tek k sodelovanju vabi vodjo trženja (m/ž), ki ljubi kulinariko in bo z izkušnjami v trženju uspešno in prepričljivo tržil oglasni prostor v reviji in kulinaričnih knjigah. Sodeloval bo pri uredniških sestankih in oblikovanju sodobnih promocijskih strategij ter razvijal načine pospeševanja prodaje revije Dober tek. Prijave sprejemajo do zapolnitve delovnega mesta, več informacij pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Agencija za spletno rezervacijo storitev Booking.com v Ljubljani išče višjega vodjo ključnih kupcev (m/ž). Kandidat bo prevzel vodenje ključnih strank na dodeljenem območju in sodeloval s ponudniki storitev (hoteli) na področju izobraževanja o uporabi platforme booking.com. Prijave sprejemajo tukaj

Platforma za preverjanje tržnega potenciala Invented4 zaposli ustvarjalca vsebin (m/ž). Z ustvarjanjem vsebin bo v podjetju igral povezovalno vlogo na področjih korporativnih komunikacij in odnosov z javnostmi. Zahtevane so izkušnje s področja komuniciranja in odnosov z javnostmi ter ustvarjanja spletnih vsebin in poznavanje grafičnih programov. Prijave sprejemajo na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Beenius, družba za razvoj interaktivnih multimedijskih rešitev, išče asistenta v marketingu (m/ž). Novi sodelavec bo med drugim pomagal pri administraciji sistema za vzdrževanje odnosov s kupci, iskal nove stike, sodeloval pri raziskavah trga, izvajal strategije za družbena omrežja in nudil podporo pri marketinškem komuniciranju. Več informacij o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojaZaposlitev.si, kjer do 18. maja tudi sprejemajo prijave.