• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Studio Moderna, HIT in Martin Lindstrom zaposlujejo!

Če ste strokovnjak za splet in družbena omrežja, vas v tem tednu pričakuje kar nekaj zanimivih delovnih mest.

Foto: Pixabay

Studio Moderna ima razpisani dve zanimivi delovni mesti. K sodelovanju vabijo strokovnjaka za digitalno oglaševanje (m/ž), ki bo odgovoren za izvedbo in organizacijo marketinških aktivnosti in doseganje prodajnih ciljev, organizacijo oglaševalskih kampanj in testiranje novih konceptov prodajnih kampanj ter uvajal sveže marketinške pristope na družbenih omrežjih. Poleg tega zaposlijo vodjo spletnih projektov za blagovni znamki Top Shop in Walkmaxx (m/ž), ki bo upravljal spletne strani, izdelke in kampanje, pripravljal spletna gradiva, načrtoval, vodil in meril učinkovitost spletnih projektov in drugo. Prijave za obe delovni mesti sprejemajo do 20. aprila na e-naslov.

Družba HIT iz Nove Gorice je razpisala prosto delovno mesto predstavnika za odnose z javnostmi (m/ž), ki bo načrtoval in izvajal aktivnosti na področju komuniciranja z javnostmi, organiziral različne dogodke in prireditve, skrbel za interno komuniciranje, pripravljal različna sporočila in gradiva ter drugo. Prijave sprejemajo do 23. aprila na e-naslov, več informacij pa je tu.

Prireditveni center Ljubljana – Gospodarsko razstavišče v svojo ekipo vabi oblikovalca (m/ž), ki bo oblikoval celostne podobe dogodkov Gospodarskega razstavišča, tiskana in digitalna gradiva za potrebe promocije ter publikacije, poleg tega pa bo skrbel tudi za vsebine spletne strani GR. Prijave pričakujejo do 15. maja na ta e-naslov, več informacij pa najdete tu.

Goclick, partnerska agencija Google Premier, v svojo ekipo vabi specialista za družbena omrežja (m/ž). Prijave pričakujejo do 15. maja, pri čemer kandidate vabijo, da izpolnijo spletni obrazec.

Podjetje Kaiser+Kraft, kataloški ponudnik na B2B-področju, v svoji prodajni pisarni v Ljubljani zaposli sodelavca za spletno oglaševanje (m/ž), ki bo skrbel za vsebine na spletu in družbenih omrežjih ter svetoval strankam. Prijave pričakujejo na e-naslov, več informacij pa je tu.

Svetovalno in izobraževalno podjetje Housing Co k sodelovanju vabi tržnika (m/ž), ki bo prodajal izobraževalne storitve in skrbel za obstoječe in nove stranke, razvoj novih tržnih poti in pristopov ter neposredno prodajo storitev podjetjem in drugim organizacijam. Prijave pričakujejo do 3. maja, več informacij pa najdete tu.

Če pa bi želeli delati mednarodno, se lahko potegujete za delo pri svetovno znanemu marketinškemu strokovnjaku Martinu Lindstromu. K sodelovanju namreč vabi guruja za blagovne znamke, ki si mora za preizkus zamisliti novo blagovno znamko, takšno, ki bo sledila načelom iz njegove knjige Small Data (mimogrede, slovenski prevod knjige lahko še vedno naročite pri Marketing magazinu). Več o tem zanimivem izzivu najdete tu