• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Pavel Vrabec je dobitnik nagrade za oglaševalsko osebnost

Priznanje za oglaševalsko osebnost letos prejme Pavel Vrabec, generalni direktor Pro Plusa. Čestitamo!

Pavel Vrabec aktivno prispeva k razvoju slovenske oglaševalske stroke pri praktično vseh oglaševalskih dogodkih, utemeljuje upravni odbor Slovenske oglaševalske zbornice (UO SOZ), ki priznanje za oglaševalsko osebnost leta tradicionalno podeli na Slovenskem oglaševalskem festivalu. Vrabec je bil predsednik žirije Effie, član žirije Slovenskega oglaševalskega festivala pa tudi predsednik upravnega odbora Slovenske oglaševalske zbornice. Pred dvema letoma je na konferenci medijskih trendov SEMPL prejel naziv medijskega menedžerja leta.

Pavel Vrabec je na čelu Pro Plusa zadnjih osem let, vodenje pa je prevzel v času velikih sprememb poslovnega, medijskega in televizijskega sveta. Pri svojem delu stavi na intuicijo in s svojimi ključnimi odločitvami zagotavlja razvoj medija, ki je pomemben igralec v slovenskem oglaševanju. Kot so zapisali pri UO SOZ, je Pro Plus v tem času spremembam sledil in jih hkrati soustvarjal: »Pavel Vrabec odpira televizijo za nove možnosti. Vidi jih predvsem kot priložnosti, tako za podjetje, oglaševalce kot tudi za gledalce.«

Letno stanovsko nagrado SOZ-a bodo generalnemu direktorju družbe Pro Plus podelili na zaključni prireditvi 26. Slovenskega oglaševalskega festivala v Portorožu, ki bo 7. aprila v hotelu Kempinski.