• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Tokrat objavljamo delovna mesta, ki so jih razpisali Formitas, Medis, Kuponko, BC Marketing, Bens Consulting in Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije.

V oglaševalski agenciji Formitas BBDOk sodelovanju vabijo izkušenega tekstopisca (m/ž). Prijave z opisom delovnih izkušenj in kreativne osebne predstavitve sprejemajo do 21. februarja na elektronski naslov [email protected].

Družba Medis, specializirana za za razvoj, registracijo, trženje, prodajo in distribucijo zdravil, medicinskih pripomočkov in opreme, je razpisala delovno mesto vodje digitalnih projektov (m/ž). Delo obsega načrtovanje spletnih prodajnih akcij in njihovo usklajevanje preko različnih komunikacijskih kanalov, pripravo e-poštnih akcij, izvajanje aktivnosti s področja digitalnega vsebinskega marketinga, upravljanje družbenih omrežij in spremljanje spletne analitike. Prijave sprejemajo do 17. februarja 2017 preko spletnega obrazca, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Mediastar.si in Kuponko.si, vodilno spletno mesto na področju skupinskega nakupovanja, išče novega vodjo na področju spletnega oblikovanja – kreativnega UX-oblikovalca (m/ž). Delo bo potekalo po projektih in vključuje kreativno načrtovanje ter oblikovanje za spletna portala Mediastar.si in Kuponko.si. Prijave sprejemajo do 11. marca 2017 preko zaposlitvenega portala MojaZaposlitev.si, kjer je na voljo tudi več informacij o delovnem mestu.

BC Marketing, marketinški zastopnik mednarodnega podjetja Lead Capital Markets Limited, ima razpisano delovno mesto sodelavca za pospeševanje prodaje (m/ž). Delovne naloge kandidata bodo obsegale komunikacijo s potencialnimi in obstoječimi strankami, pomoč pri spoznavanju spletnih trgovalnih platform, tehnično podpora pri začetni uporabi platform, pripravo in urejanje dokumentacije. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več informacij o delovnem mestu pa je na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije(OZS) zaposli tržnika oglasnega prostora (m/ž), ki bo skrbel za trženje oglasnega prostora revije Obrtnik podjetnik, spletnih strani www.ozs.si in www.mojobrtnik.com, dogodkov OZS, kartice Mozaik podjetnih in digitalnega zaslona. Prijave sprejemajo do 4. marca 2017 na elektronski naslov [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

V svetovalnem podjetju Bens Consultingiščejo asistenta v prodaji (m/ž). Novi sodelavec bo skrbel za komunikacijo s strankami (Slovenija in tujina), pripravo in pošiljanje ponudb in pogodb, odgovarjanje na vprašanja strank in delo z aplikacijo za odnose s strankami. Na delovno mesto se prijavite preko spletnega obrazcado 21. februarja 2017, podrobnejše informacije o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.