• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Hal mBills in ehrana.si spreminjata koncept naročanja hrane na dom

Spletni portal za naročanje hrane na dom ehrana.si, in Hal mBills, aplikacija, ki telefon spreminja v mobilno denarnico sta poenostavila naročanje hrane na dom. Ehrana.si med prvimi omogoča mobilno plačevanje naročil.

Aplikacijo Hal mBills, ki jo je razvil Halcomov podmladek MBILLS, lahko preko ehrana.si trenutno uporabljate za plačila dostav restavracij Top Chef, B2, Svetilnik in Beli Labod. »To je šele začetek velike zgodbe, saj tak način plačevanja postaja osnovni pogoj, ki ga mora vsak gostinec izpolniti, da se prilagodi sodobnim zahtevam svojih strank,« napoveduje Primož Zupan, direktor podjetja MBILLS.

Kot pravijo pri ehrana.si, so se za rešitev odločili na podlagi številnih pobud s strani uporabnikov pa tudi vedno večjega števila naročil prek mobilne aplikacije. »Za stranke pomeni večjo možnost izbire in hitrejše prevzemanje hrane, manj stika z dostavljavci ter izogibanje težavam z nenehnim iskanjem drobiža. Za nas pa to predstavlja rešitev obstoječih težav na trgu in poskus hitrejšega razvoja tehnologije na področju plačevanja,« je ob tem dejal Anže Noč, vodja marketinga v ehrana.si.