• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Novo leto, nove zaposlitvene priložnosti! Preverite, katera delovna mesta so razpisali Linea Media, AV studio, Krka, BPCS, Media Bus, Adria Airways, KMAG in CNJ digital.

Ponudnik zunanjega oglaševanja Linea Media v svojo sredino vabi direktorja v dejavnosti mediji in trženje (m/ž). Izbrani kandidat bo med drugim sodeloval pri pripravi letnih strateških in finančnih (prodajnih) načrtov, zbiral in podajal številčnih in drugih podatkov in bil odgovoren za vodenje in razvoj podjetja ter njegovih zaposlenih, vodenje sodelavcev v okviru posameznih projektov, jasno komuniciranje in izvajanje nalog na vseh ravneh. Prijave sprejemajo do 15. januarja 2017 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Ponudnik avtobusnega oglaševanja Media Bus v svojo ekipo vabi digitalno usmerjenega tržnika (m/ž), ki bo sodeloval z večjimi slovenskimi oglaševalci in oglaševalskimi ter medijskimi agencijami, delal s ključnimi naročniki, pripravljal ponudbe in svetoval pri izvedbi oglasnih kampanj. Prijave z dosedanjimi izkušnjami pošljite do 2. februarja 2017 preko zaposlitvenega portala MojaZaposlitev.si, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Letalski prevoznik Adria Airways zaposli koordinatorja delovne skupine (m/ž) za področje digitalnega marketinga, ki bo med drugim snoval in vodil digitalne kampanje, razvijal in uvajal nove spletne strani, produkte in metode dela. Prijave v slovenskem in angleškem jeziku pošljite preko zaposlitvenega portala MojaZaposlitev.si do 13. januarja 2017.

Slovenski zastopnik korporacije Kia Motors, KMAG, v svoje vrste vabi koordinatorja korporativnega marketinga (m/ž), ki bo skrbel za vodenje oddelka korporativnega marketinga za Slovenijo in Jadransko regijo, komuniciranje z notranjimi in zunanjimi javnostmi, mediji in izvajalskimi agencijami ter podporo prodajnim in drugim povezanim oddelkom v okviru organizacije. Prijavite se lahko do 20. januarja 2017 preko spletnega obrazca, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojaZaposlitev.si.

Farmacevtsko podjetje Krka zaposli produktnega vodjo za izdelke brez recepta v marketingu (m/ž) v Ljubljani. Novi sodelavec bo med drugim odgovoren za pripravo strategije blagovne znamke in tržno-komunikacijskih kampanj, raziskovanje uporabniškega vpogleda za določanje ciljnega tržnega segmenta in relevantnih sporočil ter vodenje zunanjih agencij za pripravo komunikacijskih kampanj in oblikovanja embalaže izdelkov. Prijave pričakujejo do 12. januarja 2017 preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Marketinška agencija BPCS išče oblikovalca (m/ž). Vse zainteresirane vabijo, da pošljejo svoj življenjepis in portfelj na [email protected].

Oglaševalska agencija AV studio zaposli izkušenega PHP programerja (m/ž), ki se domače počuti v svetu JS, HTML, CSS, MySQL in CMS, hkrati pa zna zložiti elegantno kodo in se znajde ob vsaki naročnikovi spletni »muhi«. Prijave z referencami pošljite do 13. januarja 2017 na [email protected].

Digitalna agencija CNJ digital išče izkušenega spletnega oblikovalca (m/ž), ki ga zanima oblikovanje uporabniških vmesnikov (UI), pozna temeljne uporabniške izkušnje (UX), hkrati pa rad eksperimentira na področju grafičnega oblikovanja. Oblikovalec bo skrbel za kreativne in grafične zasnove ter koncepte novih digitalnih rešitev. Prijave s seznamom referenc sprejemamo do 15. januarja 2017 na elektronskem naslovu  [email protected]. Nudimo odlične pogoje. Več o CNJ digital si lahko preberete na njihovi spletni strani.