• Facebook
  • Twitter
  • RSS

DMS voli nov upravni odbor

Aktualni Upravni odbor (UO) Društva za marketing Slovenije (DMS) februarja 2017 zaključuje triletni mandat. Kandidati za novi devetčlanski upravni odbor za obdobje 2017–2020 se lahko prijavijo do 9. januarja 2017, izvolili pa jih bodo člani DMS na januarskem zboru članov.

Aktualnemu upravnemu odboru DMS, v katerem so Aleksandra Brank, direktorica marketinga v podjetju Bisnode Slovenija, Darko Dujič, direktor podjetja Ceneje, Jaka Lenardič, ustanovitelj in direktor komunikacijske agencije ENKI, Sašo Palčič, solastnik in partner v podjetju Madwise CC, Mitja Pirc, direktor poslovnega svetovanja v agenciji Pristop, Jasna Suhadolc, direktorica agencije Virtua PR, Andraž Štalec, direktor in soustanovitelj podjetja Red Orbit. in Špela Žorž, direktorica agencije Grey, se februarja 2017 izteka triletni mandat. DMS vse zainteresirane vabi, da se do 9. januarja 2017 prijavijo na razpis za novi devetčlanski upravni odbor.

 

O upravnem odboru DMS

UO je izvršilni organ DMS, ki opravlja vsebinska in organizacijska dela ter vodi delo društva. Za svoje delo je odgovoren zboru članov. Člani UO so odgovorni za izvedbo programa, razvoj novih aktivnosti in uresničevanje poslanstva društva. Kandidati za člane UO morajo imeti večletne delovne izkušnje s področja marketinga, poznati in spremljati aktualno dogajanje v marketinški industriji ter imeti zadostno širino marketinškega in poslovnega znanja. Člani UO med seboj izvolijo tudi predsednika DMS.


Več informacij o razpisu je na voljo na spletni strani DMS. Prijave naj kandidati pošljejo na naslov [email protected]. V DMS pravijo, da si želijo kakovostnih prijav z dobrimi, inovativnimi, aktualnimi programskimi usmeritvami, ki bodo nadgradile dosedanje pozitivne trende delovanja krovne slovenske marketinške organizacije.