• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tem tednu smo izbrali prosta delovna mesta s področja marketinga, komuniciranja, prodaje in oblikovanja, ki so jih razpisali Zavod mladi podjetnik, Madwise, Grey, IR Image, Akrapovič, Ameriška gospodarska zbornica, HomeOgarden, PKK in SEDNA.

Podjetje HomeOgarden, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo inovativnih in okolju prijaznih izdelkov za vrt, v svojo sredino vabi vodjo spletnega komuniciranja (m/ž).  Novi sodelavec bo odgovoren za komunikacijo podjetja preko spletnih kanalov, njegove delovne naloge pa bodo obsegale tudi pripravo strateškega načrta komuniciranja in skrb za njegovo izvedbo, skrb za marketing na iskalnikih in oglaševanje na Googlu in Facebooku ter upravljanje družbenih omrežij. Vaše prijave pričakujejo preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Ameriška gospodarska zbornica išče kreativnega vodjo za članstva in partnerstva (m/ž) z marketinško žilico, ki uživa v stiku z ljudmi in rad sodeluje ter mu komuniciranje predstavlja strast. Svoje motivacijsko pismo, CV in 60-sekundno videopredstavitev pošljite na [email protected] do 9. secembra. Več o delovnem mestu najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Digitalna agencija Madwise širi ekipo in išče izkušenega vodjo projektov (m/ž), ki bo med drugim skrbel za načrtovanje in vodenje projektov, doseganje zastavljenih rokov in ustrezne kakovosti, prepoznavanje in odpravo morebitnih zapletov in konfliktov ter administracijo projektov. Več informacij o delovnem mestu najdete na spletni strani agencije, kjer ob prijavi izpolnite tudi vprašalnik.

Agencija SEDNA išče umetniškega direktorja/oblikovalca (m/ž) z izkušnjami in referencami. Oblikovalec bo samostojno skrbel za kreativne, grafične zasnove in koncepte oblačil kolekcij za vrhunske  domače in tuje znamke.  Zaželene so agencijske izkušnje in timskem demu. Prijave z referencami pošljite na [email protected].

V Zavodu mladi podjetnik poteka reorganizacija, saj bodo med drugim večji poudarek namenili komuniciranju z javnostmi. Zato iščejo sodelavca za odnose z javnostmi (m/ž),ki so mu blizu podjetništvo, zagonska podjetja oziroma vsebine, povezane s podjetništvom, je odličen v pisnem izražanju in se rad mreži in obiskuje različne podjetniške ali marketinške dogodke. Več informacij o delovnem mestu najdete na povezavi, kamor lahko pošljete prijave do 15. decembra.

Agencija IR Image k sodelovanju vabi izkušenega, ustvarjalnega in proaktivnega medijskega stratega (m/ž) z univerzitetno izobrazbo družboslovne smeri, ki bo vodil projekte in skrbel za ključne naročnike ter bo odgovoren za strateško in operativno medijsko planiranje (s poudarkom na poznavanju digitalnega oglaševanja in družbenih omrežij). Prijave do 8. decembra sprejemajo na [email protected] image.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Oglaševalska agencija Grey v svoje vrste vabi tekstopisca (m/ž) z »nabreklo domišljijsko mišico, (metaforičnimi) jajci, dobrim poznavanjem slovničnih pravil in statusom absolventa«. Če se najdeš v zgornjem opisu, pošlji CV na [email protected].

Proizvajalec izpušnih sistemov Akrapovič zaposli industrijskega oblikovalca (m/ž), ki bo med drugim sodeloval pri razvoju novih izdelkov, analizi kupčevih želja in potreb, analizi trendov oblikovanja (s področja avtomobilizma in arhitekture) in povezovanju in usklajevanju vsebinskih, tehnoloških, psiholoških, likovnih in družbenoekonomskih vidikov proizvoda. Več o razpisanem delovnem mestu si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com, življenjepis in motivacijsko pismo pa pošljete na elektronski naslov [email protected] do 15. decembra.

PKK, podjetje za pospeševanje prodaje, v svoje vrste vabi skrbnika ključnih kupcev (m/ž), ki bo organiziral delo zaposlenih na terenu, komuniciral z naročnikom, izbiral in izobraževal kader ter izvajal kontrolo prodajnih mest. Zainteresirane vabijo, da pošljejo prijave in življenjepis do vključno 5. decembra na naslov [email protected]. Podrobnosti o delovnih nalogah in prijavi si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.