• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Si.mobil bo z letom 2017 postal A1

Telekomunikacijsko podjetje Si.mobil bo z letom 2017 očitno doletela podobna usoda kot Mobitel, saj se je njegov avstrijski lastnik Telekom Austria odločil za konsolidacijo svojih blagovnih znamk oziroma prehod s svoje trenutne blagovne znamke na novo A1.

V sporočilu za javnost so pri Si.mobilu zapisali, da bodo kot A1 tudi v prihodnje zavezani ustvarjanju rešitev, ki bodo predstavljale odgovor na potrebe uporabnikov, ta strateški korak pa naj bi predstavljal nov zagon nadaljnji rasti na slovenskem trgu tako na področjih mobilnih in fiksnih storitev kot tudi naprednih digitalnih rešitev.

»Premik v strateškem položaju družbe Si.mobil kot tudi spremembe v izjemno dinamičnem okolju so povod za nov razvojni korak v smeri novega pozicioniranja in zagotavljanja novih prednosti za uporabnike, ki ga bo Si.mobil izvedel tekom leta 2017. Prehod na novo znamko nam bo omogočil uporabo izrazitih prednosti in koristi, ki jih nosi znamka A1. S tem bomo nadaljevali  krepitev svojega položaja na slovenskem trgu,« je povedal Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobila.