• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Tokrat smo izbrali prosta delovna mesta s področja oglaševanja, marketinga in komuniciranja v osmih podjetjih, ki so jih razpisali VirtuaPR, Grey Ljubljana, Gorenje, Lin & Nil, Kras, Adecco, GoOpti, Telekom in Medis.

Ponudnik aparatov za dom Gorenje vabi k sodelovanju svetovalca za marketing blagovnih znamk in produktov (m/ž), ki bo poročal direktorju marketinga blagovnih znamk in produktov. Od kandidata se pričakuje vsaj dve leti izkušenj v vlogi svetovalca ali vodje projektov v večjem svetovalnem projektu, ustrezne izkušnje in znanja s področja marketinga in vodenja projektov ter analitične sposobnosti, poznavanje panoge gospodinjskih aparatov pa je dodatna prednost. Več o oglasu si lahko prbrete na portalu MojaZaposlitev.si, vloge pa sprejemajo prek portala le še do danes.

Podjetje za odnose z javnostmi Lin & Nil (blagovna znamka Andreja) v svoje vrste vabi sodelavca za odnose z javnostmi (m/ž). Obvezno je poznavanje novinarskega dela in medijev, veščine pisanja in nastopanja ter izkušnje iz področja odnosov z javnostmi. Prijave pošljite na [email protected].

Mesnopredelovalno podjetje Kras išče koordinatorja marketinga (m/ž), ki bo odgovoren za planiranje, organizacijo in spremljanje marketinških aktivnosti skupine, sodelovanje z medijskimi agencijami, oblikovanje medijskega načrta, pripravo sporočil za javnost in urejanje spletnih strani in družbenih omrežij. Prijave do 17.11. pošljite prek portala MojeDelo.com, kjer najdete tudi podrobnosti o razpisanem delovnem mestu.

Kadrovska agencija Adecco za svojega naročnika, podjetje iz prehrambene industrije, išče vodjo marketinga (m/ž). Med drugim bo kandidat skrbel za zagotavljanje osnovne povezave in nadzor nad implementacijo marketinške komunikacijske strategije z dvema prodajnima kanaloma: SPT (specializiranimi trgovinami) in veterinarji, pripravljanje tržnih strategij raziskovanja in analiziranje tržnih trendov ter načrtovanje marketniških kampanj. Podrobnosti o razpisanem delovnem mestu si lahko preberete na portalu MojeDelo.com, prijave pa pošljite v slovenskem in angleškem jeziku do 24.10. na [email protected].

Telekomunikacijsko podjetje Telekom v svojo sredino vabi produktnega vodjo za področje interneta stvari (m/ž), ki bo samostojno vodil projekte, sodeloval pri razvoju novih storitev, upravljal s partnerstvi in opravljal raziskave trga ter iskal poslovne priložnosti. Poln opis delovnega mesta si lahko preberete na portalu MojeDelo.com, prošnje z življenjepisom pa pošljite na [email protected] do 28.10.

GoOpti, zagonsko podjetje, ki se ukvarja s prevozom na letališča, išče skrbnika vsebin oziroma tekstopisca (m/ž). Izbrani kandidat bo odgovoren za ustvarjanje kakovostnih dinamičnih vsebin in koordinacijo komunikacije oddelkov. Skrbnik vsebin mora imeti poleg izkušenj s kreativnim pisanjem tudi izkušnje v vzpostavljanju in implementaciji vsebinske strategije, obvladati pa mora tako angleški kot tudi slovenski in/ali italijanski jezik. Podrobnosti o delovnem mestu in prijavi najdete na portalu MojeDelo.com.

Farmacevtska družba Medis k sodelovanju vabi vodjo digitalnih projektov (m/ž). Iščejo samostojnega in izkušenega strokovnjaka, ki bo celostno načrtoval in upravljal  spletne aktivnosti za izbrane blagovne znamke na vseh trgih, kjer deluje družba. Podrobnosti o delovnem mestu so dosegljive na portalu MojeDelo.com, prijavite pa se lahko prek spletnega obrazca.

Kreativna agencija Grey Ljubljana k sodelovanju vabi izkušenega vodjo projektov (m/ž) z večletnimi izkušnjami z delom v oglaševalski agenciji. Prijave sprejemajo do vključno 25. oktobra na e-naslov [email protected], več informacij pa najdete tu.

Komunikacijska agencija VirtuaPR išče asistenta (m/ž), ki se hitro uči, je zanesljiv in organiziran, iznajdljiv in se ne ustraši malce bolj tehničnih stvari. Pogoja za delo sta odlično znanje angleščine in sposobnosti pisanja. Prijavite se lahko preko obrazca na spletni strani podjetja.