• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tem tednu smo izbrali pet prostih delovnih mest s področja marketinga, medijev, prodaje in komuniciranja, ki so jih razpisali Publicis One, Frodx, Aerodrom Ljubljana, Danfoss Trata, Meditrade, Merkur in Računalniške novice.

Podjetje za marketinške storitve FrodX v svojo sredino vabi dva nova sodelavca. Odprti sta delovni mesti za samostojnega specialista za marketinške tehnologije in pomočnika specialista za marketinške tehnologije. Prijave sprejemajo do 20. oktobra 2016 na [email protected], več informacij o delovnih mestih pa najdete na tej povezavi.

Oglaševalska agencija Publicis One išče mlajšega vodjo projektov za prve samostojne korake in dodatno znanje. Želijo osebo, ki »rada vodi projekte, zdrži do 12 ur in je že naredila svoje prve korake v oglaševanju«. Prijave pošljite na [email protected].

Aerodrom Ljubljana (Letališče Jožeta Pučnika)v svoje vrste vabi strokovnega sodelavca za trženje (m/ž), ki bo izdeloval analize, pripravljal poročila, pogodbe in ponudbe, vodil in izvajal trženjske aktivnosti ter organiziral in izvajal tržne raziskave in tržno komuniciranje. Zainteresirani kandidati naj prijave do 14. oktobra pošljejo na [email protected]. Več informacij o delovnem mestu najdete na portalu MojeDelo.com.

Revija Računalniške novicev ekipo vabi urednika/piarovca (m/ž). Izbrani kandidat bo upravljal vsebino medija ter pripravljal promocijske in prodajne vsebine za oglaševalce. Pište jim na [email protected] s priloženim življenjepisom. Podrobnosti o delovnem mestu najdete na portalu MojeDelo.com.

Proizvajalec sestavnih delov in rešitev za hlajenje, klimatizacijo, ogrevanje in regulacijo Danfoss Trata ponuja priložnost svetovalcu v marketingu (m/ž), ki bo prevzel odgovornost za marketinške aktivnosti na področju zavzetosti kupcev. Več o odgovornostih in pričakovanjih ter gumb za spletno prijavo najdete na Danfossovi zaposlitveni strani.

Podjetje Meditrade, ki se ukvarja z veleprodajo medicinske opreme, pripomočkov in potrošnih materialov, v svoje vrste vabi projektnega vodjo (m/ž). Odgovornosti novega sodelavca med drugim obsegajo prodajo, svetovanje in podporo uporabnikom, komunikacijo z dobavitelji in vodenje marketinških aktivnosti. Pisne prijave pričakujejo do 15. oktobra 2016 preko portala MojeDelo.com.

Trgovec z izdelki za opremo doma, vrta in delavnice Merkur zaposli vodjo blagovne skupine (m/ž). Njegove naloge bodo vodenje produktne skupine področja gospodinjstva in prazničnega blaga, razvoj in obvladovanje blagovne skupine, pogajanja z dobavitelji ter skrb za doseganje ciljev. Prijave z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev pričakujejo do vključno 11. oktobra 2016 na e-naslov [email protected]. Več informacij o delovnem mestu najdete na portalu MojeDelo.com.