• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tem tednu smo izbrali prosta delovna mesta s področja marketinga, komuniciranja in prodaje, ki jih je razpisalo sedem podjetij, in sicer NLB Vita, BLITZ Film & Video Distribution, Protim Ržišnik Perc, SoftNET, Minicity Ljubljana, Ilirija in Dominatus.

Foto: Dreamstime

Življenjska zavarovalnica NLB Vita k sodelovanju vabi vodjo marketinga in prodaje (m/ž), ki bo med drugim idejno snoval in vodil marketinške kampanje na vseh komunikacijskih kanalih, skrbel za povečanje spletne prodaje, prodaje v bančnih poslovalnicah in prepoznavnost blagovne znamke in sodeloval s kreativnimi agencijami. Prijave sprejemajo na e-naslov [email protected] do 14. oktobra 2016. Več informacij o pogojih delovnega mesta najdete na zaposlitvenem portalu Moje delo.

Podjetje BLITZ Film & Video Distribution v Ljubljani išče vodjo projektov za marketing in odnose z javnostmi (m/ž), ki bo skrbel za snovanje in načrtovanje marketinških kampanj za filme ter medijski zakup na različnih komunikacijskih kanalih kot tudi za promocije novih filmov v kinematografih. Več informacij najdete na portalu Moje delo, preko katerega sprejemajo prijave še do 9. oktobra.

Svetovalno in projektantsko podjetje Protim Ržišnik Perc iz Šenčurja išče vodjo projektov v marketingu (m/ž), ki bo urejal spletno stran, skrbel za marketinško gradivo, pripravljal besedila in oblikoval grafične vsebine, načrtoval in organiziral marketinške aktivnosti in drugo. Več informacij o delovnem mestu najdete tu, kjer lahko do 26. oktobra tudi oddate svojo prijavo.

Malo mesto (Minicity), kreativno otroško mesto v ljubljanskem BTC, v svojo ekipo vabi vodjo marketinga in ključnih kupcev (m/ž), ki bo odgovoren za vzdrževanje odnosov z obstoječimi naročniki in pridobivanje novih, katerim bo predstavljal Minicity Ljubljana kot nišni oglaševalski medij. Več informacij najdete tu, prijave pa sprejemajo le še do 2. oktobra do 12. ure na [email protected]

Telekomunikacijsko podjetje SoftNET s sedežem v Trzinu zaposli sodelavca v digitalnem marketingu (m/ž), ki bo pripravljal in izvajal marketinške akcije, sodeloval z mediji, zunanjimi agencijami in tiskarji, urejal spletne strani in pripravljal in oblikoval gradiva za medije in promocijske materiale. Prijave sprejemajo do 11. oktobra preko portala Moja zaposlitev.

Podjetje Ilirija k sodelovanju v prodajni ekipi za blagovno znamko Subrina Professional vabi vodjo poslovanja s ključnimi kupci (m/ž), ki bo načrtoval, vodil, organiziral in usklajeval prodajne aktivnosti pri kupcih na tujih trgih, komuniciral z obstoječimi kupci in iskal nove, načrtoval in organiziral trženje in prodajo ter pripravljal komunikacijske aktivnosti in materiale. Prijave sprejemajo preko portala Moje delo, in sicer do 7. oktobra.

Podjetje za izdelavo in optimizacijo spletnih strani Dominatus v svoje vrste vabi grafičnega oblikovalca (m/ž), ki že ustvarja za druga podjetja ali svoje naročnike in ima v svojem urniku še nekaj časa, ki ga lahko zapolni z njihovimi projekti. Prijave sprejemajo do 7. oktobra na [email protected]

Ali tudi vaše podjetje išče nove sodelavce s področja oglaševanja, marketinga, komuniciranja in medijev? Obveščajte nas!