• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Odprte so prijave za nagrade Sporto 2016

Društvo za marketing Slovenije bo tudi letos nagradilo najboljše primere s področja sponzorstev in marketinga v športu. Razpis za nagrade Sporto je ponovno odprt za prijavitelje iz celotne regije Adriatik, rok za oddajo prijavnic pa je 28. oktober 2016.

Za nagrade Sporto se lahko potegujejo vsi sponzorski in marketinški projekti, ki povezujejo športne vsebine z marketinško–komunikacijskimi aktivnostmi do izbranih ciljnih skupin in katerih glavnina aktivnosti je potekala v obdobju med 31. oktobrom 2015 in 30. oktobrom 2016.

Vsa prijavljena dela v vseh kategorijah bo po vnaprej določenih kriterijih pregledala in ocenila mednarodna strokovna žirija. Najvišje uvrščeni projekt posamezne države v kategoriji »Najboljše športno sponzorstvo/SPORTO Sponsorship Award« se avtomatično uvrsti v tekmovanje za nagrado Evropskega sponzorskega združenja (ESA) v kategoriji »Best of Europe«.

Zmagovalce v posameznih kategorijah bodo razglasili na konferenci SPORTO, in sicer po na slavnostni večerni prireditvi po prvem konferenčnem dnevu, v četrtek, 17. novembra 2016. 

Več o nagradah Sporto in prijavah nanje najdete tu.