• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tem tednu smo izbrali pet prostih delovnih mest s področja marketinga in komuniciranja, ki so jih razpisali DUTB, Mlinotest, Iskratel, Telemach in Planet GV.

Foto: Dreamstime

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) v svoje vrste vabi izkušenega vodjo marketinga, korporativnega komuniciranja in odnosov z investitorji (m/ž), ki bo med drugim skrbel za izdelavo komunikacijskih politik, programov in protokolov za različne javnosti, svetoval vodstvu na področju komuniciranja, pripravljal in izvajal marketinški načrt, urejal spletno mesto DUTB in organiziral dogodke. Prijave sprejemajo do 16. oktobra preko zaposlitvenega portala Moje delo, kjer je tudi več informacij o pogojih za zasedbo delovnega mesta.

Ajdovski Mlinotest je razpisal prosto delovno mesto vodje marketinga (m/ž). Izbrani kandidat bo odgovoren za pripravo in izvedbo marketinških aktivnosti, sodeloval bo pri pripravi strategije marketinga in ukrepov za pospeševanje prodaje ter skrbel za organizacijo sejmov, spletnih aktivnost in pripravo promocijskega gradiva. Več informacij je na portalu Moje delo, kjer je tudi več informacij o nalogah in pogojih delovnega mesta.

Podjetje Iskratel k sodelovanju vabi vodjo digitalnega marketinga (m/ž), ki bo skrbel za urejanje spletnih strani, nastop na družbenih omrežjih ter vodil in analiziral digitalne oglaševalske akcije. Prijave pričakujejo do 29. septembra preko zaposlitvenega portala Moje delo, kjer je tudi več podatkov o delovnem mestu.

Podjetje Telemach k sodelovanju vabi vodjo projektov v marketingu (m/ž), ki bo načrtoval, pripravljal in izvajal marketinške aktivnosti, vodil marketinške projekte, pripravlja promocijska gradiva in sodeloval z marketinškimi agencijami. Več informacij je na zaposlitvenem portalu Moja zaposlitev, preko katerega sprejemajo prijave še do 30. septembra.

Podjetje za organizacijo strokovnih dogodkov Planet GV išče producenta dogodkov (m/ž), ki bo organiziral dogodke, strokovne konference in delavnice, od njihove zasnove do izvedbe. Več informacij najdete tu, prijave pa pričakujejo do 21. oktobra na ta e-naslov.