• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Bi preživeli noč v trgovini s ploščami?

Za glasbene sladokusce je njujorška trgovina s ploščami Rough Trade pripravila edinstveno priložnost. V sodelovanju s spletno platformo Airbnb in proizvajalcem zabavne elektronike Sonos pripravljajo nagradno igro, zmagovalci katere bodo lahko to jesen noč ali dve preživeli kar v enem izmed nadstropij trgovine.

Trgovina, ki je v med turisti priljubljenem Brooklynu, bo v sodelovanju s podjetjem Sonos, ki slovi kot ponudnik kakovostnega ozvočenja, za srečneže pripravila svojevrstno glasbeno izkušnjo. Noč bodo lahko preživeli v zgornjem, starinsko opremljenem nadstropju trgovine, kjer ne bo manjkalo tistega, kar njeni obiskovalci najbolj cenijo – vrhunskega ozvočenja in (vinilnih) plošč. »Ko pade mrak, boste lahko šli na samostojno nakupovanje in doma preizkusili Sonosovo ozvočenje,« sporočajo iz trgovine, kjer bodo bivanje obiskovalcem popestrili z revijami, ki niso več v prodaji in lokalom ter seveda posteljo.

»Ste kdaj sanjali o zabavi v trgovini s ploščami? Si želite podoživeti obdobje katere izmed klasik, ki se prodajajo v trgovini?« Tako vabi Rough Trade obiskovalce v oglasu na portalu Airbnb. »Zdaj imate priložnost, da se lahko za eno noč udomačite v naši sobi za poslušanje glasbe.«