• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Jesen obeta številne nove delovne priložnosti, če sodimo po tokratnih razpisanih delovnih mestih s področja marketinga in digitalnih medijev. Nove sodelavce v svoje ekipe vabijo Gorenje, Sensilab, EY, Harvey Norman, Ceneje, STA potovanja, GoOpti, Votan komunikacije in Taktik.

Foto: Dreamstime

Družba Gorenje na svojem sedežu v Velenju zaposli strokovnega sodelavca (m/ž) v korporativnem marketingu, ki bo pripravljal in redno preverjal proces načrtovanja marketinškega proračuna, vzpostavil sistem za nadzor stroškov marketinga ter metrik in kriterijev poročanja ter pripravljal marketinški proračun in spremljal stroške. Prijave sprejemajo na ta e-naslov do 23. septembra 2016. Več o delovnem mestu je tu.

Sensilab išče vodjo marketinga in prodaje nove linije prehranskih dopolnil za prodajo v lekarnah (m/ž). Izbrani kandidat bo načrtoval in razvijal novo izdelčno linijo na podlagi tržnih priložnosti in trendov v lekarnah, postavil marketinško strategijo nove lekarniške linije ter vodil komunikacijske in medijske aktivnosti zanjo. Prijave pričakujejo preko zaposlitvenega portala Moje delo.

EY Slovenija, družba za storitve revizije, davkov, transakcijskih storitev in poslovnega svetovanja, je razpisala prosto mesto marketinškega koordinatorja (m/ž). Med njegove naloge bodo sodili načrtovanje, organiziranje in realizacijo interne in zunanje komunikacije, organizacija dogodkov, priprava promocijskih materialov, vsebin za spletno stran podjetja in objav na družbenih omrežij ter osnovno grafično oblikovanje. Prijave sprejemajo do 18. septembra na ta e-naslov; več informacij pa je tu.

Trgovec Harvey Norman išče asistenta v marketingu (m/ž), ki bo sodeloval pri organizaciji kampanj in razvijanju tržnih strategij. Med njegovo naloge bodo sodili zbiranje finančnih in statističnih podatkov ter izdelava preglednic, priprava cenikov za različne marketinške aktivnosti ter rezervacije terminov oglaševanja. Prijave sprejemajo do 18. septembra na ta e-naslov, več informacij pa je tu.

Podjetje Ceneje za svoj spletni portal in projekt Shopper's Mind – sMind išče tržnika oziroma skrbnika ključnih strank (m/ž), ki bo sodeloval z obstoječimi partnerji in pridobival nove, tržil digitalne rešitve za pospeševanje prodaje, oglasnega prostora in prodajne analitike ter načrtoval aktivnosti in pripravljal poročila in analize svojega dela. Prijave sprejemajo do 1. oktobra na ta e-naslov, več informacij pa je tu.

Turistična agencija STA potovanja išče digitalnega guruja (m/ž), ki bo med drugim skrbel in urejal vsebine na spletni strani, pomagal pri ustvarjanju vsebin in oglasov na družbenih omrežjih, sodeloval pri ustvarjanju in optimizaciji e-poštnih akcij ter sodeloval z zunanjimi agencijami za oglaševanje in razvoj. Za prijavo izpolnite njihov vprašalnik, ki ga najdete na tej spletni povezavi, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu. Čas za to imate do 22. septembra 2016.

GoOpti, nizkocenovni prevoznik na letališča, v svojo ekipo vabi oblikovalca (m/ž), ki bo ustvarjal in oblikoval tiskane in digitalne oglasne materiale, ustvarjal animirane gife in animirane HTML-pasice ter vizualne materiale za družbene medije bloge, brošure in drugo. Rok za prijavo je 27. september; več informacij je tu, kjer najdete tudi prijavni obrazec.

Oglaševalska agencija Votan komunikacije v svojo ekipo vabi mlajšega (junior) oblikovalca/oblikovalko in asistenta vodje projektov (m/ž). Prijave z življenjepisom za obe delovni mesti pričakujejo do 23. septembra na e-naslov [email protected]. Več informacij najdete tu.

Agencija za komunikacijski menedžment Taktik išče nove asistente, študente, ki bodo sodelovali s strokovnjaki s področja komuniciranja. »Z mentorstvom podkrepljeno asistentstvo bo tvoje dosedanje vedenje resno oplemenitilo in te izgrajevalo v sposobnega komunikatorje,« so zapisali v razpisu, objavljenem tu.