• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Citypark predstavil prenovljeno revijo Metropolist

Ljubljansko nakupovalno središče Citypark je popolnoma prenovilo svoj Citypark magazine, iz katerega je nastala sodobno zasnovana revija Metropolist.

Toni Pugelj, direktor Cityparka, je prepričan, da se revija Metropolist lahko tako po vizualni podobi kot tudi po vsebini postavi ob bok največjim svetovnim modnim revijam, zato meni, da ga bodo ljubitelji modnih trendov vzeli za svojega. »Veliko zanimivega pa bodo v njem našli tudi tisti, ki jih moda morda ne zanima najbolj, a radi kaj preberejo,« pravi.

Prva številka Metropolista je izšla v nakladi 200.000 izvodov. Večino izvodov bodo ta četrtek, 15. septembra, razdelili gospodinjstvom v Ljubljani in okolici, manjši del pa bo namenjen tudi obiskovalcem Cityparka. Poleg modnih trendov prva številka prinaša tudi intervjuja s košarkarjem Goranom Dragićem in stilistko Barbaro Podlogar, s katero je Citypark začel sodelovati ob izidu prenovljenega brezplačnika. Podlogarjeva je pod drobnogled vzela ponudbo v Cityparkovih trgovinah in izbrskala najnovejše modne trende.