• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Med desetimi finalisti Adeccovega globalnega natečaja tudi Slovenka Ana Čuk

Mednarodna kadrovska agencija Adecco je sporočila imena desetih mladih, ki so se uvrstili v zadnjih krog izbora »CEO za en mesec«, na katerega se je prijavilo več kot 54.600 kandidatov z vsega sveta. Med njimi je tudi Ana Čuk, ki je letos opravljala prakso »CEO za en mesec« v Adeccu Slovenija.

Ana Čuk z Mirom Smrekarjem, direktorjem Adecca Slovenija.

23-letna diplomantka psihologije Ana Čuk, ki je o svoji izkušnji, ko je mesec dni vodila Adecco Slovenija, pisala tudi na blogu Marketing magazina, ima kot ena izmed desetih finalistov priložnost za delo pod mentorstvom Alaina Dehaza, glavnega izvršnega direktorja globalne družbe Adecco, ki ima več kot 5000 poslovalnic po vsem svetu in 33.000 zaposlenih. Poleg nje se za to delo potegujejo še finalisti iz Grčije, ZDA, Francije, Vietnama, Nemčije, Združenih arabskih emiratov, Argentine, Italije in Nizozemske.

V teh dneh so odpotovali v Amsterdam, kjer se na posebnem usposabljanju spopadajo z individualnimi in skupinskimi nalogami, ki odražajo vsakodnevne poslovne izzive. Najboljših pet se bo nato udeležilo še končnega razgovora, ki bo zadnja preizkušnja pred končno odločitvijo o izboru finalista.

Ob koncu mentorstva bo Adecco Skupina kandidatu ponudila delovno mesto v skladu z njegovimi ali njenimi delovnimi izkušnjami in željami.