• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Življenje se po dopustih vrača v stare tirnice, kar je opazno tudi pri novih zaposlitvenih priložnostih. Tokrat smo izbrali kar deset delovnih mest devetih podjetij, ki so jih razpisala s področij medijev, produkcije in marketinga, predvsem spletnega. Nove sodelavce k sodelovanju vabijo Delo, Art rebel 9, Sberbank, Hit, Lesnina, TSmedia, Henkel, Radio Ekspres in Radio Marš.

Foto: Dreamstime

Časopisna hiša Delo je objavila prosto delovno mesto za vodjo projektov (m/ž) na področju digitalnega oglasnega trženja. Med kandidatove naloge bo med drugim sodilo pridobivanje in testiranje oglasnih materialov, sprejemanje naročil, vnos oglasov v oglasni strežnik, spremljanje in realizacija kampanj ter koordiniranje kampanj z naročniki, uredništvom in razvojem. Prijave sprejemajo do 9. septembra 2016 na e-naslov [email protected], več informacij o delovnem mestu pa je objavljenih na zaposlitvenem portalu Moje delo.

Lesnina zaposli vodjo spletnega marketinga (m/ž), ki bo med drugim pripravljal in izvajal strategije spletnega oglaševanja, skrbel za napredno optimizacijo spletnih strani in načrtovanje iskalnega marketinga ter pripravljal strategije komunikacije na družbenih omrežjih in jih upravljal. Prijave sprejemajo preko spletnega obrazca na tej spletni strani, več informacij pa najdete tu.

Sberbank v svojo ekipo vabi specialista za digitalne kanale (m/ž), ki bo urejal spletno stran banke ter skrbel za iskalni marketing, digitalno oglaševanje, družbena omrežja in vsebinski marketing. Prijave sprejemajo do 11. septembra preko obrazca na tej spletni strani, kjer najdete tudi več informacij o zahtevanih pogojih.

Družba Hit zaposli organizatorja marketinških aktivnosti in prireditev (m/ž) v igralniško zabaviščnem centru Korona v Kranjski Gori, ki bo poleg organiziranja in izvajanja marketinških aktivnosti v Sloveniji kot tudi v Avstriji in Italiji vodil in moderiral dogodke ter skrbel za komuniciranje z gosti in zaposlenimi. Prijave sprejemajo do 9. septembra na ta e-naslov. Več informacij o delovnem mestu je tu.

Podjetje Henkel Beauty Care išče vodjo ključnih kupcev (m/ž) za regijo Adria, ki bo implementiral marketinške in prodajne strategije, gradil odnose s ključnimi kupci, načrtoval prodajo in iskal poslovne rešitve ter pripravljal, izvajal in ocenjeval načrte aktivnosti v sodelovanju z marketingom. Prijave sprejemajo do 5. septembra preko portala Moje delo.

Produkcijska hiša Art rebel 9 išče producenta oziroma producentko v oddelku Teleking, ki se ukvarja z barvnimi korekcijo filmov in televizijskih oglasov. Med delovne naloge sodijo organizacija manjšega tima, vodenje in koordinacija projektov, komuniciranje z naročniki in pridobivanje novih naročnikov. Prijave sprejemajo do 15. septembra 2016 na ta e-naslov, več informacij pa je na portalu Moja zaposlitev.

Radio Ekspres je razpisal prosti delovni mesti za tržnika oglasnega prostora na območju Ljubljane (m/ž) in avdio producenta/tehnika (m/ž). Več informacij o obeh delovnih mestih najdete na portalu Moje delo, prijave pa sprejemajo do 16. septembra na e-naslov [email protected].

Mariborski radio študent (MARŠ) je razpisal prosto delovno mesto odgovornega urednika (m/ž), ki bo vodil, usklajeval in razporejal delovne naloge sodelavcev, ki sodelujejo v procesu priprave in izvedbe radijskega programa. Prijave sprejemajo do 16. septembra na e-naslov [email protected] ali po navadni pošti. Več informacij o pogojih za zasedbo delovnega mesta najdete na spletni strani radia.

V družbi TSmedia, ki izdaja spletni portal Siol.net, iščejo snemalca/montažerja (m/ž), ki bi sodeloval pri različnih projektih za naročnike. Več informacij najdete tu, prijave z nekaj primeri videoprispevkov pa sprejemajo na ta e-naslov.